Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Radio z bluetooth i USB

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Radio z bluetooth i USB

Szukam jakiegoś radyjka samochodowego i przede wszystkim musi posiadac wbudowany bluetooth oraz port USB i 2 wyjscia RCA. Naped CD jest totalnie zbedny, nie musi go byc.

Co do najwazniejszego nie ukrywam zeby bylo tanie max 400 zł nawet moze byc uzywka tylko firmy jakies normalne typu Pioneer, Alpine, Clarion itp itd

dzieki wszystkim za poswiecenie czasu i pomoc

---------- Post dodany o 10:35 ---------- Poprzedni post o 10:14 ----------

Peiying py-9268tm4
    http://www.peiying.pl/en/car_reciver/py_9268tm4

spotkal sie ktos z tym radyjkiem?
    posiada wszystko a nawet wiecej tylko pytanie czy mial ktos z nim do czynienia ?

---------- Post dodany o 11:25 ---------- Poprzedni post o 10:35 ----------

ok to z tym peiyingiem nie wazne :) juz wyczytalem ze to kuzyn Mediona

Ja polecam jvc kd-bt22 bardzo fajne radyjko. Tylko cena nowego jest trochę większa niż 400 ale używkę powinieneś kupić już za taką kasę.

Skomentuj

Alpine CDE-103BT jak narazie to moj faworyt. Poleca go ktos badz odradza ?

Skomentuj

Tylko nie wpadnij na pomysł kupna radia LG(sam posiadam) wiem że wyższy model ma BT, usb 2*rca pilot i inne bajery ale jakoś wykonania jest żenująca-podobna do perszingów, radio raz miałem na serwisie bo żyło własnym życiem po roku to samo ale już gwarancja się skończyła i pozostaje mi szukać czegoś markowego....

Skomentuj

Odświeżę suchara, bo teraz sam czegoś szukam. A widzę że się koledzy z pomocą nie rzucili :)

Szukam radyjka BT+USB, ale żeby się dało dołączyć jakiś mikrofon zewnętrzny (BTW, te radia potrzebują jak się domyślam elektretowej kapsułki - pytam jakby brakło w zestawie)

Budżet jak najniższy ale żeby nie zaliczyć totalnej padaki. Powiedzmy 200-300zł. Używka jak najbardziej może być. Jak ktoś ma do sprzedania to też jestem otwarty.
          Sprzęt sąsiadujący to punto z fabrycznym zestawem i od razu piszę, że nie zamierzam ani złotówki dokładać do tego badziewia. Żonie i tak wszystko jedno. Potrzebny jej tylko głośnomówiący.
          "Na podstawie dogłębnych analiz rynkowych", czyli rzutu okiem na alledrogo wychodzi mi, że kupowanie oddzielnego BT, nawet używanego wcale taniej nie wyjdzie, a jak sobie pomyślę że te wszystkie bebechy będę musiał podłączać, gdzieś upychać w tym maluchu....

Na razie z typów które mi się trafiły (jakoś dużo jvc w najniższym przedziale cenowym - warte są coś te radia?):
          JVC KD-X310BT
          JVC KD-R811
          JVC KD-X50BT
          Pioneer DEH-P55BT

Ktoś podpowie na podstawie swoich doświadczeń co kupić, albo czego na pewno nie kupować?

Skomentuj

Nikt nie gustuje w tanich radyjkach?

Skomentuj

Ostatecznie kupiłem taki: http://allegro.pl/show_item.php?item=5365750235
              Jak przyjdzie i podłączę, to zobaczymy jak się sprawuje.

Skomentuj

Podłączyłem. Gra bardzo fajnie, wygląda na to że ma w porządku i wzmacniacz i dac, bo sporo więcej szczegółów w całym paśmie się pojawiło, głośnomówiący działa OK (mógłby lepiej gasić dźwięki otoczenia, ale nie jest źle), sporo opcji dźwięku (brakuje tylko czasówek), seryjnym głośnikom z punto dał nowe życie i naprawdę da się tego teraz słuchać. Radio działa poprawnie, streaming po bt też.

Skomentuj

Ktoś mi zwrócił uwagę że link wygasł, to podrzucam model, kupiłem i jestem zadowolony z JVC KD-R811

Skomentuj

Ja mam chyba takiehttp://www.euro.com.pl/radioodtwarza...Q&gclsrc=aw.ds
                    minus to to że nie ma opcji wyświetlania godziny gdy jest wyłączone
                    Last edited by ruffpl; 21.03.2016, 17:26.

Skomentuj

Czaruję...
                    X