Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Stolik AUDIO DIY

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Stolik AUDIO DIY

Witam
    Zacznę jak teraz w każdym temacie moim :) - w związu z większą ilością wolnego czasu postanowiłem wreszcie powstawiać do gotowych projekty o których ciągle gdzieś, coś wspominałem. Tym razem stolik audio - powstał z tego co miałem plus dokupione rurki aluminiowe i śruby a zatem:

Nóżki wykonane z drewna pomalowanego lakierobejcą, obie części - lewa i prawa skręcone śrubami ciętymi z metra które idą wewnątr rurek aluminiowych, na rurki oszedł marmur czy co to tam - akurat takie kawałki tylko miałem a w końcu wygląda to bardzo ładnie:

Ciąg dalszy w następnnych tematach którę będe systematycznie zakładał... W razie co, proszę pytać - nie sposób wszystko opisać mając do założenia ok 10 tematów o różnych rzeczach. Staram się i tak jak mogę.

podoba mi sie

Skomentuj

W temacie o wzmacniaczu było widać na fotce ten stolik. Myślałem, że to surowa płyta wiórowa a nie marmur .

Skomentuj

skąd inspiracja na taki kształt i wykonanie stolika ?

Skomentuj

Zamieszczone przez K0Mii Zobacz posta
          skąd inspiracja na taki kształt i wykonanie stolika ?
          z AUDIOSHOW 2010 gdzie inne moje dzieło wystawiane stało na czyimś stoliku :) i strasznie mi się on spodobał:

co prawda ten jest ładniejszy ale jak mówiłem mój zrobiłem wtedy z tego co było, może niedługo zrobię nowy :)

Skomentuj

te kamienne bloki są rozumiem przymocowane do metalowych rurek? Bo wyglądają jak nie :P

Skomentuj

nie są przymocowane, są ciężkie i rzeczy stojące na nich są jeszcze cieższe a kamienie od spodu są chropowane i by je przesunąć to chyba sie, przy tej wadze wszystkiego, trzeba by dobrze napocić... a tak poważnie to serio montarz jest zbędny

Skomentuj

od dołu mogłeś wwiercić się i kołkami przykręcić wkręty a na wkrętach blachy mocujace do rurek.
                Tak w powietrzy ja bym się bał zostawić :)

Skomentuj

Takie płyty zrobiłby mi pan od pomników(na groby np)??

Skomentuj

daniel69, możesz wrzucić zdjęcia na nasz serwer? Te z pierwszego postu wymarły..

Skomentuj

Ostatnio aktywny 18.03.2014 14:33

Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Może przegląda niezalogowany

Skomentuj

Oby tak było
                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Czaruję...
                          X