Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Forumowy fachowiec poszukiwany!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Forumowy fachowiec poszukiwany!

No wlasnie, a może by tak zrobić maly temat, w którym osoby mocno obeznane w jakims temacie, chciałby się podjąć naprawy, projektowania, wykonania jakiejś rzeczy?
    Np. może sa na forum osoby znające się na elektronice i chętnie za oczywista oplata podjelyby się naprawy np. wzmacniacza czy innej elektroniki. Może ktoś ktoś ma możliwości i umiejetnosci aby wykonać na zamówienie obudowy kolumn? Może jest ktoś, kto zrobi fachowe pomiary kolumn, dla osob nie mających w tym zadnego zaplecza? Albo jakas regeneracja glosnikow.

Co o tym sadzicie?
    Last edited by dolphin123; 06.03.2013, 08:10.

To prawie jak w CV , osobiście w WLKP oferuję pomoc przy montażu i doborze car-audio. Zdalnie pomogę w wyborze sprzętu komputerowego, zrobię stronę/portal opartą na cms lub html. Osobom z Poznania pomogę w razie problemów z siecią komputerową, komputerem,laptopem.
    W Poznaniu i okolicach pomogę w elektryce domowej - wszytko co nie wymaga uprawnień.
    Jak potrzebuje ktoś transportu busem to mam kogoś zaufanego z dobrymi cenami.
    W razie problemów prawnych również można napisać (w rodzinie kilka osób). Kontakt preferuje poprzez gg : 664491, mail - wrotekpoz@gmail.com.

Skomentuj

UWAGI MODERATORA
      Proponowałbym, aby wątek był bazą ogłoszeń, nie luźną dyskusją.

Serwis DIYAUDIO.PL nie bierze odpowiedzialności za dokonane między użytkownikami transakcje i każdy użytkownik powinien we własnym zakresie sprawdzić wiarygodność usług.

Do każdego ogłoszenia wstawiamy maksymalnie 3zdjęcia, aby nie tworzyć długich postów ! ! !

Jeśli chodzi o obudowy, to mogę zaproponować siebie... :)
      http://www.audio.lutuje.se/?obudowy,31
      Zaktualizuję na dniu jeszcze obudowy z samej blachy, bez boczków.
      Malowanie proszkowe w dowolnym kolorze z palety RAL.

Last edited by dolphin123; 06.03.2013, 08:12.

Skomentuj

Ja będę chciał obudowę z drugiego zdjęcia :)
        Pod miniDSP, bo szmaciarzom nie daruję zrobię pełną cyfrę, tylko muszę zakupić 6 kanałowy potencjometr cyfrowy. Nie chce mi się robić samemu.

Skomentuj

Nie zrozumielismy się Panowie... :)
          Albo tworzymy bazę fachowców do diy albo tworzymy luźną dyskusję.. Nie widzę sensu tego wątku, jeśli będziemy w nim gdadać... Jak temat będzie zaakceptowany przez grono zarządzające serwisem, temat będzie przyklejony w nowym dziale TOOLBOX i nie będzie w nim dyskusji. Tak ja bym to widział...

Skomentuj

UWAGI MODERATORA
            Na razie zamykam - musimy przedyskutować sposób działania tego tematu w moderskim gronie.
            Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Czaruję...
            X