Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Ravemaster BSW 124 vs. BSW 124 II

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Ravemaster BSW 124 vs. BSW 124 II

witam wszytkich uzytkownikow forum, jestem nowy i mam pytanie:
    orientuje sie ktos jakie sa roznice miedzy glosnikiem BSW124 a BSW124II? opini na temat BSW 124 II jest bardzo duzo i wszystko co mnie interesowalo znalazlem w archiwum ale o BSW 124 nie ma nic :( a mam akurat taki glosnik i chce sie dowiedziec czy jest on wogole cos wart czy wypadalo by go wymienic na cos ciekawszego... z wygladu sa takie same oba modele...

no jakbys czytal wszystko na forum to bys wiedzial ze nowa edycja jest duzo lepsza, ale czym sie rozni to ci nie powiem :), ja tylko tyle wiem co przeczytalem :)

Skomentuj

No to może kolega Arek z racji posiadania tego przetwornika zbije do niego bude(oczywiście wyliczoną) i zaprezentuje na forum.Opisze dokładnie co i jak, jakie wrażenia i będzie można dopiero porównać.

Skomentuj

to ze jest lepsza to znalazlem ale z czym dokladnie lepsza? bo wizualnie nie rozni sie praktycznie niczym...

wlasnie chce zrobic skrzynie do tego glosnika ale nigdzie nei moge znalesc jego parametrow :( wszedzie sa opisy do II :( ale chyba zaryzykuje i zrobie skrzynie 50l jak do 124 II. a orientuje sie ktos jaka bedzie roznica w graniu miedzy skrzynia 35l a 50l? bo producenta zaleca dwa warianty :?: nie ukrywam ze wolalbym mniejsza skrzynie...

Skomentuj

Zamieszczone przez Arek1984
          to ze jest lepsza to znalazlem ale z czym dokladnie lepsza? bo wizualnie nie rozni sie praktycznie niczym...
          Weź no czlowieku przeanalizuj paramole,nie sam wygląd.Aż mnie świerzbi do krzyżyka,ale daję Ci szansę,wykorzystaj ją.

Skomentuj

BSW124

Fs-30Hz

Qms-3,8

Qts-0,4

Vas-143 l

Xmax-3 mm

Sd-540 cm2

Qes-0,45

Re-3,4 Ohm

Le-1,5 mH

Z-4 Ohm

Pe-200W

[ Dodano: 2006-10-15, 16:54 ]
            Wg symulacji wychodzi spore podbicie na wyzszym basie, wnioskować można że będzie mocno łupał i zesjcie ma kiepskie. Daj mu obudowe 40l strojenie na 35-40Hz.

Skomentuj

wielkie dzieki coolombo

Skomentuj

I Coolombo uczynił wielki krok w dziejach ludzkości :mrgreen: .
                Do tej pory ludzie opierali sie na parametrach MK II.

Skomentuj

Czaruję...
                X