Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

telefony LG shit jakich mało

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

faktycznie basu z tego telefonu raczej jest malo. mogłoby być zdecydowanie głośnie, to co jest to kicha. ale na lepszych słuchawkach nie zauważyłem ze sopran to taka padaka.

Skomentuj

ja mam nokie 6120 i gorna srednica tez sie mocno daje we znaki - w przeciwienstwie do discmana ktory gra gladko - testowane na px100

Skomentuj

Zamieszczone przez Yoshi_80
        Słuchawki do bani, wypadają z uszu.
        wiec widze ze wszystkie takie kiepskie maja :???: szkoda ze niemozna tam klasycznych podlaczyc...

Skomentuj

Yoshi_80, to co masz to model 6300. czegoś takiego jak N6300 w ofercie Nokii nie ma. Natomiast w serii N taki model tez nie występuje (zresztą modele serii N posiadają dwucyfrowe "nazwy"). A tak poza tym to zastanawiam sie czy opisujesz brzmienie na oryginalnych badziewnych słuchawkach czy na jakiś porządnych.

Skomentuj

wiec widze ze wszystkie takie kiepskie maja :???: szkoda ze niemozna tam klasycznych podlaczyc...
            jak nie mozna? wystarczy przejsciowka z lokalnego elektronika

Skomentuj

jaka przejsciowka? przeciez tam antena jest jeszcze wbudwana...
              N6300
              chodzilo pewnie o skrot od NOKIA

Skomentuj

gdzie?

Skomentuj

w sluchawki - tam 3 pinowy jack jest

Skomentuj

3. pin jest dla mikrofonu

Skomentuj

no to dlaczego radio niedziala bez sluchawek? czyzby kable byly wykozystane jako antena?
                      no i nawet jak podlacze sluchawki z innej noki to ich niewykrywa... tandeta :evil:

Skomentuj

tak, kabel sluchawkowy to antena. nie iwem jak jest w nokii 6300, ale do mojej 6120 podlaczalem i grado sr-60, i px100, i q-jaysy i wszystko zawsze dziala - wlacznie z radiem - tyle ze trzeba meic przejsciowke z jacka 2,5 na 3,5 - koszt to jakies 2zl w lokalnym elektroniku

Skomentuj

"piny" na jacku od nowych wersji nokii to: Lewy, Prawy, Masa i mikrofon (wykorzystywany także do zdalnego sterowania (temat na inny wątek) oraz wyjście video)
                          aby ogłupić telefon trzeba zewrzeć dwa ostatnie pierścienie (to będzie nasza masa) a sygnał wyprowadzić standardowo z L i P
                          o ile się nie mylę to przewód 'masy' robi za antenę

Skomentuj

ditomek, przetestuje. jak cos sie spali to bedzie na Ciebie :P

Skomentuj

w nokiach nic nie trzeba zwierac. wejdz w ustawienia>ogolne>akcesoria i wybierz sluchawki jako domyslne - dzieki temu jak podlaczysz sluchawki to bedziesz mial dzwiek na sluchawki a mikrofonu ci bedzie uzywal z telefonu. oczywiscie radio tez bedzie dzialalo

Skomentuj

niemam takiej opcji :???:

Skomentuj

no to widocznie takie opcje sa tylko w symbianowych nokiach :)

Skomentuj

w niesymbianowych zwieranie pinów informuje tel. co masz podłączone - testowałem to na 2 nokiach

Skomentuj

Dokładnie, w N6300 nie było tej opcji, a teraz w N6120c mam i jest bardzo przydatna Wiele osób mówi ze N6120c gra ciszej od N6300 ale lepiej jakościowo. Niestety na słuchawkach (tych od zestawu i tych zewnętrznych) nie usłyszymy różnicy i rzeczywiście dzwięk jest pozbawiony najniższego basu. Ale to tylko telefon

[ Dodano: 2008-06-04, 13:28 ]
                                      musze odświerzyć, bo znalazłem pewne powiązanie. Caleb, ta opcja pojawia się po updacie firmware do 4.21. Gra jeszcze ciszej niż poprzednio, ale już pasmo jest szersze

Skomentuj

Czaruję...
                                      X