faktycznie basu z tego telefonu raczej jest malo. mogłoby być zdecydowanie głośnie, to co jest to kicha. ale na lepszych słuchawkach nie zauważyłem ze sopran to taka padaka.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
telefony LG shit jakich mało
Collapse
X
-
Yoshi_80, to co masz to model 6300. czegoś takiego jak N6300 w ofercie Nokii nie ma. Natomiast w serii N taki model tez nie występuje (zresztą modele serii N posiadają dwucyfrowe "nazwy"). A tak poza tym to zastanawiam sie czy opisujesz brzmienie na oryginalnych badziewnych słuchawkach czy na jakiś porządnych.
Skomentuj
-
"piny" na jacku od nowych wersji nokii to: Lewy, Prawy, Masa i mikrofon (wykorzystywany także do zdalnego sterowania (temat na inny wątek) oraz wyjście video)
aby ogłupić telefon trzeba zewrzeć dwa ostatnie pierścienie (to będzie nasza masa) a sygnał wyprowadzić standardowo z L i P
o ile się nie mylę to przewód 'masy' robi za antenę
Skomentuj
-
Dokładnie, w N6300 nie było tej opcji, a teraz w N6120c mam i jest bardzo przydatnaWiele osób mówi ze N6120c gra ciszej od N6300 ale lepiej jakościowo. Niestety na słuchawkach (tych od zestawu i tych zewnętrznych) nie usłyszymy różnicy i rzeczywiście dzwięk jest pozbawiony najniższego basu. Ale to tylko telefon
[ Dodano: 2008-06-04, 13:28 ]
musze odświerzyć, bo znalazłem pewne powiązanie. Caleb, ta opcja pojawia się po updacie firmware do 4.21. Gra jeszcze ciszej niż poprzednio, ale już pasmo jest szersze
Skomentuj
Skomentuj