Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jakie macie i jakie polecacie Alphardy

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jakie macie i jakie polecacie Alphardy

Witam!
    W związku i z pojawił się temat "Jakie macie i jakie polecacie Aparaty" postanowilem załozyc podobny lecz tyczacy sie glosnikow marki Alpierd.
    Proszę o wpisy nt. tych glosnikow, ich zastosowan, jak dane modele graja w jakich obudowach, wrazenia z ich uzytkowania, jakosci, wytrzymalosci itp itd. No i jakie sa godne uwagi a jakie nie.
    Pozdrawiam!

ino temat bez sensu :) wystarczy przeszukać konstrukcje na elektrodzie i można się dowiedzieć w które głośniki można zainwestować te parę dyszek

Skomentuj

nie bardzo rozumiem po co taki topic na temat tylko alpierdów , dla mnie nieco bez sensu ale cóż, tak czy inaczej jak dla mnie warte uwagi są tylko PS-y, czyli podróby celestionów.
      Reszta albo kompletnie nieprzydatna, albo zdecydowanie za droga.

Skomentuj

zadne nie sa uwagi... :) za ta kase mozna dostac duzo lepsze glosniki

Skomentuj

ja polecam każdego.

wyrzucić do kosza.

Skomentuj

Zamieszczone przez El_liero
            ja polecam każdego.

wyrzucić do kosza.
            Lekka przesada...niektóre do czegoś sie nadają, ale to tylko wąska grupa...

Skomentuj

osobiscie podobaly mi sie:
              LW1200 - obudowa zamknieta ok 50 litrow i gralo nawet niezle ale cicho
              SW1203Z - obudowa b-r ok 40-50 litrow lub zamknieta 30 litrow - dla kogos kto chce miec cisnienie w samochodzie
              SW1003Z - tez podobno znosny
              CW z podwojnym magnesem byly tez dobre ale niestety nieslyszalem go na odpowieniej mocy (kolega mial w altusie)
              LW800 tez byl popularny i mial dobre parametry ale jak na obecne czasy to troche za wolny.
              no i dalej chyba juz tylko yakuza i te drozsze

Skomentuj

Czaruję...
              X