Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

lampowiec w real

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

lampowiec w real

Czesc.
    Przegladalem gazetke sklepu REAL i zobaczylem wzmaka lampowego (ponoc ma 2x25w) w komplecie z jakiemis kolumnami za 799zł ...

tutaj link do gazety.
    http://www.real.pl/promocje.php

Czy ta cena jest adekwatna do jakosci sprzetu??

Dobra baza do tuningu :)

Skomentuj

Słyszałem tez o takim przypadku ze lampa wygladała jak lampa a w środku w niej pracował tranzystor :)

Skomentuj

Cosik o tym (a może nie ? zawsze to jednak manta) wzmaku:

Znalezione w sieci.

Gi

PS: Swoja drogą budy monitorków przypominają SF Guarneri Memento

Skomentuj

zobaczczie w gazetce na stronie ktora podałem, tamten kosztuj 799zł i jest troche mniejszy od tego

Skomentuj

jestem ciekaw jak wyglada ta oszczednosciowa zwrotnica :)

Skomentuj

W gazetce jest model V5, a w recenzji V7.
              Może wzmacniacz jest dobrze dopracowany, a jedyne na czym mogli zaoszczędzić to kolumny (chińskie Vify, "oszczędnościowa" zwrotnica, tandetna okleina).
              Napisali też, że załączają kable głośnikowe. Zapewne nie więcej jak 0,5m na stronę :smile:

Skomentuj

Zamieszczone przez bart210
                Napisali też, że załączają kable głośnikowe. Zapewne nie więcej jak 0,5m na stronę :smile:
                No nie zupełnie:

Fota z tej stronki:
                http://www.piotrza.toya.net.pl/anew/index.php?go=v7

Tam też więcej szczegółowych fotek (w tym również wnętrza wzmaka).

Gi

Skomentuj

Wygląda ciekawie - naprawdę, haj endu się nie ma co spodziewać ;] ale kurcze jak za cenę niezłej wieży to jest to coś naprawdę interesującego.
                  Da sie to zobaczyć i przede wszystkim posłuchać w jakiś sklepach ?

Skomentuj

http://www.audiostereo.pl/Lampa_atak...end_36633.html

Skomentuj

w realu maja teraz promocje na te wzmaki

http://www.manta-sklep.com.pl/lista....kategoriaID=38

Skomentuj

może to i gra dobrze, ale co z trwałością. gwarancja minie i sprzęt zdycha? a co 2 lata wydać około 1500 zł to troche dużo

Skomentuj

Święty, sęk w tym, że we wzmacniaczach lampowych głównie to padają lampy - co jest wręcz ich cechą naturalną Bo co tam się może jeszcze stać? Kondensatory i tak wytrzymają dłużej niż Wy pożyjecie, w końcu ludzi używają 40 letnich wzmacniaczy i jakoś działają... Nie ma co marudzić - podjechać, sprawdzić i wtedy rozmawiać.

Skomentuj

I poza tym zakładać że coś po okresie gwarancji ma sie popsuć jest bez sensu...znajomi mają głośniczki komputerowe mniej "renomowanych" marek i jakoś grają im juz wiele lat bez problemowo.

Skomentuj

Ja byłem dziś w realu, i ekhm, co tu dużo mówić.
                              Wygląd imponujący, nie sądziłem że manta może coś takiego wydać. Miałem styczność z produktami tej firmy, ale wprowadzały mnie one w śmiech, a tutaj - materiał trochę dziwny, ani to metal ani nie plastik. Co do brzmienia nie mogę sie wypowiedzieć, bo nie chcieli mi nic podpiąć pod to, jedynie co to dali mi włączyć sobie do prądu :roll: poza tym nie było żadnych kolumn do zestawu, bo był to sam wzmacniacz. Wygląda to na tyle dobrze, że jeżeli bym miał pieniądze, to bym zainwestował w to

Skomentuj

Byłem dziś w realu więc pamiętając o tej lampie z promocji postanowiłem zobaczeć co to...w tym przypadku były kolumny i klika pudeł kompletów(lampa i kolumny) więc dziwne że w innym realu był sam wzmak no ale ten wzmacniaczyk wizualnie niezrobił na mnie wrażenia na tyle że nawet nie w głowie było mi "pomacać" tego sprzęta... Napewno nie za taką kase...

Skomentuj

Czaruję...
                                X