Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

elektroda.pl

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

elektroda.pl

Może ktoś wie co się dzieje z www.elektroda.pl

Od około 2 miesięcy nie mogę otworzyć strony. Czasem otworzę główną stronę po około 2 min. ale na tym koniec i reszty nie może znaleźć.

Czy tylko ja mam tekie problemy ?? Przecież zawsze było OK...

yellow_p, ja nie mam problemow z ta stronka wszystko hula jak nalezy

Skomentuj

Ja tez nie mam problemu. Może coś z łączem masz nie tak.

Skomentuj

Już nie mam żadnego pomysłu.
        Nowy dysk, nowy system i nadal ten sam problem. Może to wina providera ??

Skomentuj

yellow_p, moze

Skomentuj

A moze zablokowali twój nr IP. Nie narozrabialeś tam? Trzymałeś sie regulaminu? Nie dostałeś żadnych uponień?

Skomentuj

Wszystko gra.
              Mam dwa IP i dwa komputery. Necik śmiga bez problemów tylko "elektroda" nie wskakuje ani na jednym ani na drugim. I tak jak wspominałem sytuacja ma miejsce od około dwóch miesięcy.

Skomentuj

widzisz, to sa problemy bardzo powazne, mi np od pary tygodni taka strona, www.diyaudio.pl niechce wejsc , sam niewiem skadm oje posty sie tu pojawiają :/ chyba sie ktos podemnie podszywa

:P

Skomentuj

Budzik - nie napierniczaj się ze mnie. Problem jest naprawdę poważny. Sprawdziłem na neostradzie i śmiga super.
                  Rozmawiałem z administratoremi wiem tyle, że niektóre strony mogą być niewyświetlane coś tam ściemniał że server główny jest tymczasowy. Właśnie są w trakcie konfigurowania nowej serverowni i niebawem wszystko powinno grać jak należy.

Skomentuj

ewentualnie zobacz na innetj przeglądarce...ale jeżeli reinstal windy nie pomógł to pewnie twój ISP blokuje domene elektrody - może nieświadomie...kto wie

Skomentuj

ale ja sie nie napierniczam, tylko mówie prawde, wchodzie na tastrone, niedośćze waczy mi sie za 10 razem to co chwile mi niechcąc wcodzić podstrony forum to wchodza to nie, jak psize posta to mi błędy wyskakują a co sie potem okazuje że moje posty sa na forum

Skomentuj

Spróbuj zmienić ardesy DNS-ów

Skomentuj

Mi elektroda śmiga sprubuj inną przęglądarke.
                          Poproś innych podłączonych pod twój serwer niech wejdą na elektrode jeśli im się uda problem leży w twym pc

Skomentuj

Czaruję...
                          X