Mig_16, na tym forum pisze sie posty dla pomocy a nie zeby ładnie wyglądało przy nicku ze masz poziom 20 i 200 postów. To moze nic nie znaczyć, liczy sie wiedza!
jak te utwory które podałes MIG16 są nie przeciętne to chyba mam rozumieć ze w ta drugą strone .. czyli totalne kiszki bo chyba taka prawda zresztą o muzyce tu byłą juz mowa wiele razy i nema sensu rozwijac topicu ja podam nieprzeciętny utwór
Milano- bara bara ... to jest cacko .. polskie ale wypas chyba sie zgodzicie ;D
niema co sie smiac, to jest ragiczne że JA musze krytykowac, zaraz ktoś mi powie że sienieznam a krytykuje I PEWNO ma racje , ale nigdy ie krytykuje w sprawach na których sie nieznam a muza to moje drugie życie , złuch jak i wyczucie mam dobyr a takie coś że ktoś tam powiedziałze Driver aliena to super utwór to mnie rozpiernicza, puszczali to na każdych baletach tylko latego ze leciało na innych i tak wkółko jeden puściłto gdzie indzie tez musi być chociaz jest to totalny szit
jest good, piwko sie leje panienki szaleją czego chciec wiecej <--- to nie naziazuje do tekstu wyzej ale ogólnie
1.Return to forever - Romantic Warrior http://tralfaz-archives.com/coverart/R/return.html
2.Jimi Hendrix (Billy Roberts) - Hey Joe
itd itp... Mig_16, jeśli znasz aż trzy nieprzeciętne utwory,(według Ciebie) to gratuluję.
Craig Armstrong - This Love (Cruel Intentions soundtrack)
Super stereofonia, nieprzecietna linia basu i piekne wysokie rejestry. Na dobrym sprzecie efekt murowany!
Polecam :)
Hans Zimmer-Synchrotone (Black hawk down soundtrack)
Hej chłopaki jak wam to służy,bo mi bardzo,że aż kupiłem opryginała...:)
[ Dodano: 2004-10-23, 22:19 ] Mig_16, mam nadzieje że jak usłyszysz
Dj tiesto-traffic czy
Maurio picotto-hong kong albo mauro picotto -new time new place
to nie napiszesz ponownie tego topica :)
Swoją drogą dobra na balety jest muzyka live z sensation-ostatnio MarcoV
->Raven .
Właśnie skojarzyłem ze mam ten utwór i nigdy wcześniej go nie słuchałem, Jest naprawde świetny.
Osobiście dorzuciłbym doskonałe moim zdaniem trio Al di Meola John McLaughin Paco de Lucia - Mediterean Sundance (Friday night in San Fancisco) , moim zdaniem jest doskonałą gitarówką
Jesli zaś chodzi o bardziej chill out'owe klimaty to Mike Oldfield Voyager wymiata (mam orginał)
Mig_16, proponuje skorzystac z opcji "Szukaj" wpisz sobie tam THE BEST TECHNO LISTA, znajdzie ci topic ktory cie napewno bardzo zainteresuje i nie zasmniecaj forum, see you
Skomentuj