Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Lista Utworów

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Lista Utworów

Zamieszczajcie tu utwory, które waszym zdaniem są nieprzeciętne.
    1. Dj Alien - Driver
    2. Rocco - Everybody
    3. Barthezz - On The Move

Mig_16, a co chcesz miec ich duzo zeby ladnei wygladalo ale na szacunek trzeba sobie zasluzyc

pozdro

Skomentuj

Mig_16, na tym forum pisze sie posty dla pomocy a nie zeby ładnie wyglądało przy nicku ze masz poziom 20 i 200 postów. To moze nic nie znaczyć, liczy sie wiedza!

Skomentuj

chlopak chial zamiescic liste najfajniejszych utworow czy coś złego zrobil ??
        1-Blank & Jones - Monument(cała plyta)
        2-Chicane - Saltwater
        3-Da Hool - Techno House Music
        Pozdro

Skomentuj

jak te utwory które podałes MIG16 są nie przeciętne to chyba mam rozumieć ze w ta drugą strone .. czyli totalne kiszki bo chyba taka prawda zresztą o muzyce tu byłą juz mowa wiele razy i nema sensu rozwijac topicu ja podam nieprzeciętny utwór

Milano- bara bara ... to jest cacko .. polskie ale wypas chyba sie zgodzicie ;D

Skomentuj

hehe Budzik........czytam twoje posty przez jakies ostatnie 10 minut i i na co drugim sie smieje....w pozytywnym sesie oczywiscie

Skomentuj

Mig_16, co ty odwalasz?

Skomentuj

niema co sie smiac, to jest ragiczne że JA musze krytykowac, zaraz ktoś mi powie że sienieznam a krytykuje I PEWNO ma racje , ale nigdy ie krytykuje w sprawach na których sie nieznam a muza to moje drugie życie , złuch jak i wyczucie mam dobyr a takie coś że ktoś tam powiedziałze Driver aliena to super utwór to mnie rozpiernicza, puszczali to na każdych baletach tylko latego ze leciało na innych i tak wkółko jeden puściłto gdzie indzie tez musi być chociaz jest to totalny szit

jest good, piwko sie leje panienki szaleją czego chciec wiecej <--- to nie naziazuje do tekstu wyzej ale ogólnie

Skomentuj

1.Return to forever - Romantic Warrior
                  http://tralfaz-archives.com/coverart/R/return.html
                  2.Jimi Hendrix (Billy Roberts) - Hey Joe

itd itp... Mig_16, jeśli znasz aż trzy nieprzeciętne utwory,(według Ciebie) to gratuluję.

Skomentuj

Craig Armstrong - This Love (Cruel Intentions soundtrack)
                    Super stereofonia, nieprzecietna linia basu i piekne wysokie rejestry. Na dobrym sprzecie efekt murowany!
                    Polecam :)

Skomentuj

Audioplacid - Nevada

Skomentuj

Mig_16, cos ci sie w glowce meisza czy mi sie zdaje

Skomentuj

Hans Zimmer-Synchrotone (Black hawk down soundtrack)

Hej chłopaki jak wam to służy,bo mi bardzo,że aż kupiłem opryginała...:)

[ Dodano: 2004-10-23, 22:19 ]
                          Mig_16, mam nadzieje że jak usłyszysz
                          Dj tiesto-traffic czy
                          Maurio picotto-hong kong albo mauro picotto -new time new place
                          to nie napiszesz ponownie tego topica :)

Swoją drogą dobra na balety jest muzyka live z sensation-ostatnio MarcoV

Skomentuj

->Raven .
                            Właśnie skojarzyłem ze mam ten utwór i nigdy wcześniej go nie słuchałem, Jest naprawde świetny.

Osobiście dorzuciłbym doskonałe moim zdaniem trio Al di Meola John McLaughin Paco de Lucia - Mediterean Sundance (Friday night in San Fancisco) , moim zdaniem jest doskonałą gitarówką
                            Jesli zaś chodzi o bardziej chill out'owe klimaty to Mike Oldfield Voyager wymiata (mam orginał)

Skomentuj

Sergiusz Rachmaninow - 3 Koncert fortepianowy d-moll op.30

Rammstein - Seeman

Thomas Luis De Victoria - Lux Aeterna

U2 - One, Stuck in a moment

a jeszcze bym kilka kawałków znalazł

Skomentuj

Mig_16, proponuje skorzystac z opcji "Szukaj" wpisz sobie tam THE BEST TECHNO LISTA, znajdzie ci topic ktory cie napewno bardzo zainteresuje i nie zasmniecaj forum, see you

Skomentuj

Czaruję...
                                X