Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Ktoś ma frezarkę cnc , ew dostęp do takiej ?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Ktoś ma frezarkę cnc , ew dostęp do takiej ?

Wiadomo że nie za darmo
    Najlepiej w metalu, ale może być też w plastiku np, plexi.
    Ew czy w wawie gdzieś jest ktośoferujący takie usługi za normalne pieniądze ?

Na elektrodzie widziałem takie frezarki DIY. Może, któryś z chłopaków, którzy je robili jest z Warszawy :wink:

Skomentuj

Ok frezarka frezarka , ale Co Ci potrzeba zrobic??? Trzeba sie liczyc z tym ze do takiej frezarki trzeba podac projekt w odpowiednim programie a to wlasnie najwiecej kosztuje, watpie zeby ktos Ci zrobil produkcje nieseryjna jakiegos elementu (podejzewam ze chodzi o jakes logo znaczek) Po znajomosci tez bedzie ciezko bo jednak ten projekt, a watpie zeby ktos mial znajomego ktory ma cnc i robi jednostkowa produkcje. A wiec wszystko musialoby byc zrobione na tip top a wiec zamowienie/ zlecenie i kasa, im mniej elementow tym drozej, raczej nikt na boku tego nie zrobi.
      Pozdrawiam!!!

Skomentuj

co do programu to moge zapytac o symulatory pracy obrabiarek - wtedy bedzie mozna samemu napisac projekt i sprawdzic jego dzialanie
        uroki studiowania na politechnice :cool:

Skomentuj

Pawel S., fajnie przedmioty masz :)

Co do tego co chce robić - różnie, w zalezności od mozliwości, od znaczków na kolumny - parenaście do 20 sztuk więc nie tak znowu mało, po drewno :)

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
            fajnie przedmioty masz
            niemam :P ale mam zajecia z fajnymi doktorkami z ktorymi da sie dogadac i pogadac

Skomentuj

ja mogę za darmo napisać program zrobić projekt i co tam jeszcze chcesz za niedługi czas będę mógł to wyfrezować w domu bo na razie do nowej pracy poszedłem i fuszek robić jeszcze nie wypada ale tak za 2 3 miechy czemu nie ewentualnie jak skończę swój ploterek to w domku mogę wyfrezować

Skomentuj

Czaruję...
              X