Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

[Zamówienie] Dayton RS180

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

[Zamówienie] Dayton RS180

szukam chętnego/chętnych do wspólnego zamówienia na Daytony RS180 z polinka
    będę też zamawiał tam 2x Seas 27TBFC/G i części do zwrotki pod ten zestaw....

ALE TUTAJ WPISUJEMY SIĘ TYLKO NA RS180.....
    jeśli będzie te kilka osób ...to ustalimy czy resztę części tez razem kupić oraz co dalej itd..... :)

jeśli weźmiemy minimum 5 sztuk to cena 119zł/szt brutto .....myślę że jest ok
    zależy mi na czasie tak więc jeśli zgłosi się jeszcze jeden chętny to czekam potem max 3 dni na resztę ewentualnych chętnych

tak więc zaczynamy:

RS180.....4szt.......bawolek

szkoda ze wyjezdzam zarobic dopiero na nie.. napewno pisalbym sie na parke... :sad:

Skomentuj

hmm pare osób bylo zainteresowanych ...ale teraz widzę nie

http://www.audioheuristics.org/measu...comparison.htm

Skomentuj

odezwij sie w polowie sierpnia to napewno wezme parke :P

Skomentuj

...jednym z powodow jest brak opracowanych jeszcze zwortnic do tego Daytona (poza wysokotonowymi Seas) z czym popularnym na forum ( i w zamowieniach do AC).

Skomentuj

ja prawie nie chcialbym do niego ladowac jakiejs drogiej kopulki typu 27TDFC.. widzialbym go np z tania i cieszaca sie Vifa DX25tg.. hmm... tylko kto by sie podjal zwrotki... ?

Skomentuj

chłopaki co wy za durnoty piszecie :d....... przecież tego Daytona trzeba nisko odciąć tak więc potrzeba tweeterka którego można bardzo nisko puścić ...... więc z Vifkami życzę powodzenia NIC Z TEGO NIE BEDZIE ......dx25, xt19...bezapelacyjnie odpadają .......

widać niby chcecie kupować Daytony ale narazie nie wiecie z czym je połączyć by to zagrało.....

Frantic ......zwrotek nie ma ? ..... no niech Cię :) ..... w Polsce daytony są mało popularne bo do tej pory ich cena była kosmiczna albo w ogóle nie można było ich dostać (tak samo jak Seas który robi świetne głośniki) .....na szczęście w Polinku za bardzo dobrą cenę można je obecnie dostać

a projektów na zagranicznych forach jest naprawdę sporo ...... :)

Skomentuj

to wrzucaj te projekty tu :wink:
                ja znalazlem tylko te co wstawilem tu w watku:
                http://diyaudio.pl/viewtopic.php?t=12319

Skomentuj

Zamieszczone przez bawolek
                  przecież tego Daytona trzeba nisko odciąć tak więc potrzeba tweeterka którego można bardzo nisko puścić ...... więc z Vifkami życzę powodzenia NIC Z TEGO NIE BEDZIE ......dx25, xt19...bezapelacyjnie odpadają .......
                  XT napewno ale przeciez DXa mozna nisko ciac ;]
                  tylko ze mi osobiscie jego brzmienie nieodpowiada :???:

Skomentuj

:?: bawolek , wydaje mi sie ze jasno napisalem ze widzialem z seasem (jest rowniez z inna kopulka daytona, ale nie z tym co jest popularne na forum)

Skomentuj

dzisiaj kończę listę ....

na dzień dzisiejszy wygląda to tak:

wraz z krzysiek21 zamawiamy 6 dayton-ow, 4 Seasy, i klamoty pod zwrotki ..... jeśli ktoś chce się dopisać to dzisiaj do godz 16tej jeszcze można .....

Skomentuj

Czaruję...
                      X