Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Czy się opłaca?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Czy się opłaca?

Witam! Co sądzicie o TYCH monitorach. Mam okazje kupić je za grosze w UK tylko niewiem czy sie opłaca... Bo nie za bardzo chce sie z nimi bujać pół roku na alledrogo... Co o tym myślicie?

Idz zapytaj na audiostereo i może określ ile to te "grosze".
    Jest tam klub JmLab choć nieliczny lecz zawsze bo tu to zapewne jakaś część osób może słyszała...że istnieje taka firma...bez obrazy oczywiście :wink:

Skomentuj

500zł a więc cena śmieszna tylko, że mam czas na decyzje do 10 rano jutro...

Skomentuj

Michał K., jeśli cena na stronie, którą podałeś jest prawdziwa ( 3800zł ), a Ty możesz mieć te monitory za 500zł ( zależy też jaki stan ) to jakim prawem ma się nie opłacać?

Skomentuj

tylko, że jeszcze musiałbym wykupić dodatkowy bagaż w samolocie do PL a słyszałem, że strasznie drogo. Orientuje sie ktoś może w cenie takiej usługi?

Skomentuj

Jak by zajrzeć na strony Lot'u, to by sie pewnie znalazło warunki przewozu bagażu ... www.lot.pl

Skomentuj

UWAGI MODERATORA
              Michał K., nastepnym razem prosze podawac bardziej tresciwy tytul tematu. dosyc mam juz takich tematow rodem z elektrody...

Skomentuj

Czaruję...
              X