Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

cyfrówka do 400zł

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

fajny wybór, stabilizator i zoom x5. muszę o nim poczytać, chociaż pewnie i tak wezmę coś na SD.
    2GB karta od 60zł, 2GB SD od 10zł :shock: chociaż robiłem testy kart SD i różnice w wydajności są kolosalne

co do testów to wszelkie komputer światy i inne badziewia to wiadomo, że bywają akcje z "gratisami" za przychylne spojrzenie. Ja piszę testy i recenzje dla jednego z większych vortali IT w Polsce, ale ze mną łatwo nie mają, jak coś jest do dupy to jadę jadę ostro
    ONKYO TX-SR501E | Monacor SPH165KEP + Vifa XT19

Skomentuj

Zamieszczone przez amdr
      bawolek - w twojej wypowiedzi widzę pewną rozbieżność zeznań wszyscy pchają to samo od sony, więc jakość matrycy to ściema. a zaraz później piszesz, że w panasonicu najszybciej kończy się iso ...
      w polskich telewizorach sa kineskopy i elektronika philipsa a jakos sa gorsze od producenta podzespolow ;]
      Zamieszczone przez amdr
      chociaż robiłem testy kart SD i różnice w wydajności są kolosalne
      potwierdzam - dlatego wydalem 99zl na najszybsza karte jaka byla dostepna
      roznica byla widoczna na banalnym tescie - nagrywanie filmu aparatem. na kolegi taniej karcie nagrywalo ok 40s i automatycznie przerywalo zeby zapisac na karcie... jak kupilem obecna karte to nagrywalem max 30min bo wiecej mi sie nie chcialo :lol:

Skomentuj

Czaruję...
      X