Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Targi Muzyczne Music Media Kraków 2008

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Targi Muzyczne Music Media Kraków 2008

Jak w temacie, pragnę zaprosić wszystkich forumowiczów i czytających tego posta,
    na 4 z kolei Targi muzyczne MUSIC MEDIA, do grodu Kraka

Więcej informacji znajdziemy pod adresem:

www.musicmedia.krakow.pl

Elektroniczna rejestracja jest dostępna tutaj:
    http://www.targi.krakow.pl/targi,sub...388054,04.html

Miło by było spotkać znajome twarze z forum na tego typu imprezie.
    Przy okazji pragnę rozpromować pomysł odnowiony przez Pawła S. odnośnie koszulek, jakoby się znaleźć na hali

http://diyaudio.pl/viewtopic.php?t=1301

Pozdrawiam i zapraszam! Enjoy

[ Dodano: 2008-09-13, 23:33 ]
    I jak? Wybiera się ktoś? :smile: Znana jest już lista wystawców:

http://www.targi.krakow.pl/pl,targi,...313494997.html

jak bylo?

Skomentuj

Mówisz masz :smile:

A było w deche po prostu to czego estradowiec potrzebuje żeby sie zrelaksowac i rozmazyć... coś jak dziecko w sklepie z zabawkami ^^

Byłem tylko w sobotę - punkt o 10 wszedłem na teren targów. Szybka rejestracja, zostawiłem kurtkę i ruszyłem.

Na początku opłacało się - bo biorąc udział w konkursach można było wygrać dużo rzeczy z racji tego że było mało ludzi - wygrałem kubek riffu
      Oczywiście masa ulotek i cenników oraz informatorów - było tego jak w domu zważyłem 24 kg!! :twisted: Będe miał co czytać przez długie jesienne wieczory
      Uscisnąłem ręke Jurkowi Owsiakowi, mogłem nawet z nim porozmawiać - ale że byłem sam, to nie miał mi kto zdjęcia zrobić :neutral: Ale za to byłem w telewizji - kronice krakowskiej. Tak samo spotkałem Abradaba, oraz znany pan Zbigniew gitarzysta.
      Oprócz tego uścisnąłem dłoń panu Leszkowi Polanowskiemu, z którym też się kłuciłem, zarówno jak i z p. Kamilem Kiecą. Było wiele sław - spytałem nawet o irka gości z LDMu, powiedzieli że nie mogą udzielać informacji na ten temat, i słusznie

Dość gadania - ściągać i oglądać :razz:

http://rapidshare.com/files/149401345/Targi_MM.rar.html

Skomentuj

NO ja też byłem ale tylko w czwartek. Ludzi była masa i kolejka do rejestracji dość długa. Według opini moich znajomych bylo dużo mniej rzeczy niż w poprzednich latach nie było na przykład firmy HK Audio z której to mamy nagłośnienie. Natomiast były bardzo łądne panie z firmy senhheiser :grin: Ogólnie bylo nawet fajnie lecz ja w przeciwieństwie do wasika nie wygralem kubka :grin: . Wziąlem sobie tylko smycze, a gazet tez mam pełno.

Skomentuj

Dokładnie - w tym roku były malutkie targii. Brakowało wielu wystawców - zwłaszcza na sektorze D - tam była prawie pustka. Te panie z Senhheisera, to masz racje - bardzo miłe zarówno jak te z Riffa, które to roznosiły ulotki o konkursie Rejestracje miałem tak szybko bo koleżanka z byłej szkoły tam była :P udało się ^^ Z doniesień - targi odwiedziło "tylko" 2500osób, nie licząc wystawców. Spotkałem sporo znajomych Djów i kumpli z Krakowa - okazało się nawet że mój kolega z którym chodziłem do liceum jest DJem, a przez 3 lata się nie chwalił Generalnie jestem bardzo zadowolony i nie mogę się doczekać targów za rok :mrgreen:

Skomentuj

Ja tez się nie umię doczekać przyszłorocznych targów szczególnie pań z senhheisera :lol: pochwale sie zrobiłem sobie nawet z nimi zdjecie. Ja sotje po środku :grin:

Skomentuj

Ja były czapeczki senhhaisera a ja nie mam :sad:

Te panie z intertonu na niższej fotce latały w sobotę z drumami od perkusji

Skomentuj

to kto się wybiera? Ktoś z tamtego roku będzie?

więcej na: http://www.musicmedia.krakow.pl/flash.php

Skomentuj

Ja się wybieram w sobotę :smile:

Skomentuj

Był ktoś już? :) ja wyruszam jutro rano i w sobotę ;D Szukać koszulki diy

Skomentuj

Jechałbym ale jakoś niedobrze mi się robi jak sobie o Krakowie pomyślę ... :P :P Bo zacząłem tam studia i 2 dni dojeżdżałem busem - katastrofa .. Ale może się przejade jutro

Skomentuj

Szczerze mówiąc zawiodłem się strasznie - lista wystawców skurczyła się o połowę, brakło najważniejszych - a Ci którzy byli, byli tak wykruszeni że to nieporozumienie. Na żadnym stoisku nie było z kim i o czym rozmawiać, jedynie gdzie się zatrzymałem na dłużej to wizualizacje prezentowane przez Mediam. O tyle co mi humor poprawiło to, że wygrałem plecak w Riffie, i że spotkałem kolegów z ubiegłego roku. Ogólnie moim zdaniem nie ma się po co wybierać, zwłaszcza jeżeli jesteś DJem, bądź konstruktorem. W dodatku korki w Krakowie - od kąd pamiętam największe z jakimi miałem od urodzenia styczność.

Skomentuj

LightSound, a były ładne Panie, z którymi możnaby sobie zrobić fotki? :) Bo to tylko o nie chodzi Ale skoro mówisz, że się nie opłaca, to nie jade :P

Skomentuj

cudny90, haha :) były Panie policjantki o takie:

A dodatkowo konstrukcje które mnie zaintrygowały - to tuba toppedhorn od Ohma na 25cm głośniku - które we dwie potrafiły nieźle zejść, a jeszcze lepiej pokopać. Wymiary tej paczuszki miały wiele do powiedzenia:

I konstrukcja beymy która mnie troszkę rozśmieszyła

I prawdopodobieństwo tego, że to seasy siedzą w tych paczkach:

Skomentuj

LightSound, eee nie widać najważniejszych zdjęć :) No i nie pojechałem :P

Skomentuj

Czaruję...
                              X