Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Odtwarzacz mp3 (przenośny) do 200zł

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Odtwarzacz mp3 (przenośny) do 200zł

Jak w temacie, miałem okazję jechać jako pasażer na wczasy i pożyczyłem mp3, był to jakiś Creative i nawet przyzwoicie grał, jako że jestem dość wymagający postanowiłem na owe cacko przeznaczyć 200zł :razz: hehe, może ktoś miał styczność i potrafi doradzić co warto kupić a co warto omijać, z góry dziękuję

Omijaj iPdy no i wszystkie mpowery :P

creative, sandisk sansa - niezniszczalny podobno.

Może podaj jeszcze jaka pojemność Cię interesuje, gdyż to wpływa sporo na cene.

Skomentuj

Odtwarzacz to jedno a co ze słuchawkami? Ja mam philipsa za 50zl i z słuchawkami w zestawie grał tragicznie, zmieniłem ostatnio słuchawki i szczęka mi opadła jak sobie je podłączyłem do niego :mrgreen: Więc jeśli możesz to sprecyzuj troszkę :wink:

Skomentuj

cudny90, dzis zdechl mi juz 2 creativa stone wiec niezniszczalnosc nie bardzo ale dzwiek calkiem przywoity

Skomentuj

XYS, sandisk sansa niezniszczalny ( podobno )

Skomentuj

Zamieszczone przez cudny90
            Może podaj jeszcze jaka pojemność Cię interesuje, gdyż to wpływa sporo na cene.
            2GB powinno wystarczyć, ale jeżeli mniejsza pojemność idzie w parze z lepszym dźwiękiem to ja wole lepszy dźwięk
            Zamieszczone przez csbiczek
            Odtwarzacz to jedno a co ze słuchawkami?
            Myślę że dodatkowo 50zł można by przełknąć, tylko cenię sobię wygodę, te słuchwaki dołączone do Creativa sprawiały że pobolewały mnie uszy podczas ich noszenia :( i podstawowe pytanie jak sprawa ma się z brzmieniem, zalezy mi na czystości i dobrym basie, wiem że cudów nie ma za tę kwotę, ale może się uda znaleźć coś godnego uwagi

Skomentuj

adambb, wstrzymaj sie do jutra to podam ci porownanie sandisca i creativa

Skomentuj

Na Twoim miejscu brał bym taki zestaw:

http://www.allegro.pl/item419407108_...zent_nowy.html

Gra jak o wiele droższy iRiver oraz jest solidnie wykonany.

Jedynym mankamentem są słuchawki więc do tego możesz sobie dokupić np. takie:
                http://www.allegro.pl/item417791777_...war_biale.html

Łącznie wychodzi ok 230 zł

Ewentualnie te trochę droższe no i lepsze JBL'e:
                http://www.allegro.pl/item416340031_...gwarancja.html

Myślę, że warto... Zdecydowanie lepsze rozwiązanie od Creative Stone itd

Skomentuj

Na moje oko to jakiś iRiver, może być stara dobra T30 albo nowsza T60 i do tego słuchawki Koss KSC 75

Skomentuj

Sandisk Sansa Clip. Porównywałem z kilkoma playerkami i gra naprawde dobrze. Wadą jest to że jak słuchasz muzyki to nie leci po folderach a po tag'ach. No i jest dość tani, akurat na jakieś słuchafony starczy :)

Skomentuj

Shiver, i pod tym sie podpisze dzis kupilem (2 gb 120 zl) dziwiek naprawde zacny ze idzie po tagach hmmm czy to az taka wada i tak najczesciej dla mnie mp3 to rower i szufelka tylko tyle ze jest nieco cichszy od kamyczka creativa :) pozatym goraco polecam

Skomentuj

Shiver i XYSiu przekonaliście mnie do tego Sandiska, cena wydaje się atrakcyjna oczywiście na allegro bo miałem okazję być dziś w media i przebicie na cenach mają kosmiczne :/ zobaczę co oferują w tej cenie playerki a później rozglądne się za słuchawkami

Skomentuj

adambb, umnie dziala to z shenhaizerami bardzo mile polaczenie a co do media to w media bylo po 160 kupielm w komputerowmy 500 m dalej :)

Skomentuj

tez ze swojej strony polecam sanse clip 2gb - gra bardzo dobrze, imo lepiej niz T60 i wiele drozszych odtwarzaczy.
                            Jedynym mankamentem są słuchawki więc do tego możesz sobie dokupić np. takie:
                            http://www.allegro.pl/ite...gwar_biale.html
                            :o toz to podrobki! cx500 kosztuja cos ponad 200zl... a jbl 220 to imho szrot. jak chcesz tanio w miare dobry dzwiek to kupuj koss ksc 75 lub ksc 55, w zaleznosci od upodoban - graja tak samo. w tej cenie nic lepszego nie znajdziesz. ewentualnie moga byc vedia vp-srs200e jesli koniecznie zalezy ci na mobilnosci kosztem dzwieku.

Skomentuj

Czaruję...
                            X