Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Mivoc - a'la wspólne zamówienie

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Mivoc - a'la wspólne zamówienie

Witam, mam możliwość załatwienia Mivoców:

2szt XAW210HC po 140zł używane w idealnym stanie LINK
    2szt XAW310HC po 270zł nowe LINK
    1szt XAW310HC 240zł używany w bdb stanie
    1szt HCM12T za 420zł w idealnym stanie LINK
    1szt Raveland TW3000 za 170zł używany bdb stan LINK
    2szt AW3000 po 150zł używany bdb stan LINK

Dodatkowo zestaw WPP180 LINK ze zwrotnica i wysokotonowymi do zwrotnicy, 350zł za stereo.

Większość głośników które są używane nie są jeszcze wygrzane - grały kilka godzin.

Firmy nie trzeba przedstawiać - co do serii XAW - na prawdę jest to fenomen, XAW210HC to moim zdaniem coś lepszego od MDS08 do muzyki nowoczesnej, można się dopytać UKA on je miał i bezpośrednio porównywał.

Zainteresowani wiedzą jak ciężko dostać sprzęt i ile jest wart, więc sądze że szybko znajdę chętnych - sam biorę 6 głośników :cool:

W sprawie pisać na PW lub GG. Ceny nie podlegają negocjacji i trzeba doliczyć przesyłkę. Jest to sprawdzone źródło.

Zamieszczone przez wasik1989
    Firmy nie trzeba przedstawiać - co do serii XAW - na prawdę jest to fenomen, XAW210HC to moim zdaniem coś lepszego od MDS08 do muzyki nowoczesnej, można się dopytać UKA on je miał i bezpośrednio porównywał.
    ze lepszy to bym nie powiedzial. sa na podobnym poziomie tylko reprezentuja inny charakter brzmienia.

to jest w polsce czy z niemiec? bo niewiem ile za przesylke liczyc...

Skomentuj

Napisałem że moim zdaniem Pawle, jest tańszy więc lepiej.

W polsce, wysyłka wg. cennika poczty polskiej.

Skomentuj

Jesli XAW210HC sprawdzilby sie w kinie... no przynajmniej lepiej od tonsila 20/80/2 to chetenie wziolbym sztuke od zaraz - tylko jak one sie maja do siebie bo symulujac tego 210 niby jest zejscie ale tez costam sie kaszani itd.. sluchal go ktos?

Wasik czyli to byloby cos kolo 150-160zł z przesylka tak?

Skomentuj

Myślę że mivoca nie ma co nawet porównywać nawet do tonsila, bo to brzmienie co najmniej 2 klasy wyższe. Uka miał je, oraz kilku gości z elki, popytaj ich. To cena jest taka mała a przez to mylącą, to radzę się tylko cieszyć i pospieszyć, bo też w innych mediach to ogłoszenie jest zamieszczone - ściągając z niemiec trzeba zapłacić min 250zł.

Waga jednej sztuki po zapakowaniu to ok 5-6kg - więc 18,50zł za przesyłkę.

Zapomniałem dodać że zamówienie aktywne jest do niedzieli - wtedy muszę mieć ostateczną listę, bo też sam zamówiłem i nie będę czekał wieków na swoje głośniki - powinniście zrozumieć.

[ Dodano: 2008-10-01, 20:16 ]
          Więc jedna sztuka XAW210HC jest dla n_omyzs - zawieramy już transakcje na priv.

Skomentuj

Zamawiam jedna sztuke Mivoc XAW210HC. Reszte uzgodnimy na priv :)

Skomentuj

Więc nie ma już XAW210HC, zostały jeszcze Więksi rewelacyjni bracia

Noi zestaw na WPP180 które grają na poziomie co np. HDSy od peerlessa. Tylko jak widać, trochę taniej...

Przypominam - jutro zamykam zamówienie o 22.

[ Dodano: 2008-10-06, 10:48 ]
              Ok, i tak się przedłużyło, kto miał się dopisać to się zapisał

Więc zamówienie wygląda tak:

1szt XAW210HC - n_omyzs - wpłata już dotarła
              1szt XAW210HC - error106 - na razie brak wpłaty
              1szt XAW310HC - Paweł - wplata dotarła

Mam nadzieję że pieniądze od error106 szybko dojdą, tzn na jutro, bo akurat mógłbym odebrać głośniki osobiście. Jeżeli nie, to nic się nie dzieje, i tak miałem wysyłać 13 ew. wcześniej

[ Dodano: 2008-10-09, 09:49 ]
              Witam panów, niestety muszę powiedzieć, że wpłata od error106 nadal nie dotarła i znacząco przez to opóźniła się transakcja - do puki nie będe miał całej sumy, nie mogę nic zrobić. Od razu mówię że z wysyłki 13 nic nie będzie :neutral: sam czekam na głośniki, i to jest trochę irytujące...

[ Dodano: 2008-10-15, 19:27 ]
              Wczoraj wróciłem z głośnikami ok 18 i nie miałem już sił żeby od razu je spakować i wysłać rano. Zrobiłem to po południu, aczkolwiek przed 13 czyli poszły drugą serią o 15

Tak to wyglądało:

Skomentuj

xaw210 otrzymalem - wyglada niezle, mały kawalek gnojka biorac po uwage proporcje membrany itd do ukladu magnetycznego. Na razie wsadzilem do budki 10L closed bo byla na stanie i porazka ale czego wymagac od budy 10L .. jutro polece po dechy to sie okaze czy warto dac 160zł za xaw'a :P Bardzo fajne jest to ze cewki nie mozna po prostu rozklupac - taka konstrukcja glosnika.

Skomentuj

koncxze budowe na xaw 310 dam zanc co i jak

Skomentuj

error106, dotarł głośnik?
                    pawelkonin, czyli głośnik dotarł, jestem czysty

To teraz widzę 3 ładne konstrukcje na tych głosnikach, jeżeli będą, to ja wstawię swoją

Skomentuj

zostaly moze jeszcze jakies glosniki? z tego co widze to powinny byc jeszcze 2szt XAW 310...
                      bo moze byliby kolejni chetni

Skomentuj

Sądzę że tak, tylko koszta będą większe, bo już wy będziecie musieli się złożyć na wysyłkę/przejazd, a nie tak jak ostatnio ja, bo sam coś brałem. Muszę się dopytać, czyli byłbyś chętny na 2 sztuki? Może jeszcze ktoś?

Skomentuj

raczej nie bo nawet niemam czasu na zabudowanie MDSow :???: ale chodzilo mi ogolnie czy sa dostepne bo czesto je ludziom do subow polecam :P

Skomentuj

Zamieszczone przez wasik1989
                            To teraz widzę 3 ładne konstrukcje na tych głosnikach, jeżeli będą, to ja wstawię swoją
                            Nie tylko 3 ja też już składam.

Skomentuj

Głośniczek dotarł cały i zdrowy :)

Stan praktycznie idealny, śmiem myśleć nawet ze to nowy nawet raz nie użyty. Nawet otwory pod śrubki są nie tknięte.

Jak dokończę robić budę dla niego (20L netto 35Hz) to się pochwalę.

Skomentuj

error106, aż pójdę sprawdzić czy Ci swojego nie wysłałem przez przypadek :???:

EDIT: na szczęście nie :P

Skomentuj

Czaruję...
                                X