Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Maskownice głośników ściennych

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Maskownice głośników ściennych

Witam.
    Czy ktoś z szanownych kolegów wie może gdzie można kupic maskownice do głośników zabudowanych w ścianie..?
    Coś w podobnym stylu jak tu: http://www.dali.dk/pl/page363.aspx?sub=384&prod=622 (zdjęcie na dole).

Zalezy do jakiego glosnika... np w Visatonie maja takie maskownice.

Skomentuj

Wymiar najlepiej prostokątny o wymiarach ok. 20 x 30 cm.
      Głośniki zabudowane to HDS 180 EXC i XT25TG.

Skomentuj

Uuu... raczej nie dostaniesz chyba ze na zamowienie gdzies.. zrob sam to nie taki problem.

Skomentuj

kiedyś TatuTurbo pokazywał jak się to robi - w dziale CA masz przyklejony temat.

Skomentuj

Zrobienie takiej maskownicy to nie problem tylko nie bardzo wiem gdzie kupic siatkę metalową o takich oczkach na maskownice bo ramkę mogę zrobic z MDF'u i polakierowac.

Skomentuj

Zamieszczone przez mariuszb
              nie bardzo wiem gdzie kupic siatkę metalową o takich oczkach
              To moze klasycznie z tkaniny?

Skomentuj

Szczerze mówiąc to wolałbym z takiej siatki jaką daje się na maskownice głośników samochodowych ponieważ moje dziecko ma manię wbijania wszystkiego co ma pod ręką w głośniki.

Skomentuj

Zamieszczone przez mariuszb
                  ponieważ moje dziecko ma manię wbijania wszystkiego co ma pod ręką w głośniki.
                  Od tego sa rodzice zeby dziecko wychowac .. to chyba nie problem akustyki itd :P

Skomentuj

Tylko małe dzieci mają to do siebie że nie koniecznie robią to co się do nich mówi :wink:
                    A wracając do tematu to jeżeli ktoś wie gdzie mogę kupic taką siatkę to proszę o jakiś link lub namiary na sklep.

Skomentuj

Zamieszczone przez n_omyzs
                      Od tego sa rodzice zeby dziecko wychowac
                      chyba niemasz pojecia o czym piszesz :| masz jakies male dziecko pod reka?;>
                      mariuszb, a moze by tak siatka do estradowych konstrukcji + na to tkanina? lub moze drobniejsza siatka do tuningu? tania i latwo dostepna

Skomentuj

Nie na temat...
                        Zamieszczone przez Pawel S.
                        chyba niemasz pojecia o czym piszesz :|
                        Chyba mam pojecie :), nie wiem czy zauwazyles ale napisalem to zanim Mariusz podal ze dziecko jest baardzo male.

Zamieszczone przez Pawel S.
                        masz jakies male dziecko pod reka?;>
                        Prowadze treningi sportowe dla dzieci w wieku paru lat tak 4-7lat i wierz mi ze bez odpowiedniego podejscia nie da sie zapanowac nad takimi dzieciakami szczegolnie jak masz ich 10 sztuk ...

no a jesli chodzi o jeszcze mniejszego bajtla to nie wiem jak to mozliwe ze ma dostep do glosnikow? Przeciez membrany nie sa 50cm ziemi?

BTW jesli lubi zaczepiac glosniki to tkanina tez czesciowo zda egzamin bo ich nie bedzie widzialo.

Skomentuj

Zamieszczone przez n_omyzs
                          Prowadze treningi sportowe dla dzieci w wieku paru lat tak 4-7lat i wierz mi ze bez odpowiedniego podejscia nie da sie zapanowac nad takimi dzieciakami szczegolnie jak masz ich 10 sztuk ...
                          wow

Skomentuj

Nie na temat...
                            n_omyzs, akurat o tym dobrze wiem. kolega trenuje tez malolatow na koszalinskim "baltyku". od dosc dawna w ferie itp wolny czas pomagalem mu razem z jego bratem. jestem pod wrazeniem co on z tymi dzieciakami zrobil :!: :shock:
                            z rozwydrzonych bachorow zrobil naprawde zgrana druzyne ktora wszystko robi zespolowo itp. co ciekawe poczatek treningow zawsze jest przeznaczony na... odrabianie lekcji! :shock:
                            niewiem jak on to robi :lol:

Skomentuj

Co do dzieci to moje ma dopiero półtora roku ale już go ciągnie do DIYAUDIO :wink:
                              A wracając do tematu maskownic to najlepiej by mi pasowała taka siatka jak jest używana w maskownicach głośników samochodowych.
                              Najlepiej czarna.

Skomentuj

google nie gryzie :P

np. http://www.allegro.pl/item453940758_...ce_czarna.html

Skomentuj

Filipek, czytaj caly temat zanim cokolwiek napiszesz ;]

Skomentuj

Owszem allegro nie gryzie ale trzeba wiedziec czego się szuka...
                                    Przeglądając fora natrafiłem na podobny wątek i okazało się że szukam nie tam gdzie trzeba ponieważ w google wpisywałem wszystko tylko nie "blacha perforowana" :smile:
                                    I teraz czekam na odpowiedzi ze sklepów internetowych :grin:
                                    Myślę że niedługo powstaną maskownice.
                                    Wszystkim dziękuję za pomoc i pozdrawiam.

Skomentuj

Czaruję...
                                    X