Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Mala prosba dla posiadaczy Ravemaster BSW 154 II

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Mala prosba dla posiadaczy Ravemaster BSW 154 II

Kupilem niedawno na allegro uzywanego BSW 154 II u troche niepewnego sprzedawcy. Czy moglby ktos wstawic zdjecie swojej kopulki, u mnie to wyglada jak kawalek kartonu z krzywo przyklejona naklejka. Czy moze tak powinno byc? Po czym mozna poznac czy byl regenerowany? Pozniej postaram sie wrzucic zdjecia mojego.

Wrzuć zdjęcia swojego to ci powiemy.

Skomentuj

Skomentuj

Nic nie widać.

Skomentuj

U mnie ta krawędź nie jest taka jasna tylko cała czarna, a tu widać jak by to była naklejka wiec możliwe ze coś było robione :)

Skomentuj

Bekcs eKm, zobacz z boku czy nie widac sladow grzebania przy cewce. tzn bardziej sladow klejenia lub co gorsza wymiany cewki

Skomentuj

na tym zdjeciu widac jakby byly uzyte 2 rozne kleje, fabryczny nizej matowy i nalozony przez kogos polyskujacy, z drugiej strony nawet zostala kropelka kleju na przewodzie

Skomentuj

Bekcs eKm, jutro wykręce głośnik i sprawdze jak to wygląda u mnie.

Skomentuj

U mnie w bsw 124 II tak to wygląda

Skomentuj

Bekcs eKm, jak na moje to on byl robiony
                    Wogole ta twoja kopulka na lekko wypukla wyglada:P

Skomentuj

Bekcs eKm, jak na moje to on byl robiony
                      Wogole ta twoja kopulka na lekko wypukla wyglada:P
                      też mi się tak wydaje, poza tym tam jest napewno przyklejona naklejka :???:

Skomentuj

Ja mam 124II i mi sie kolor ludka nie podoba. No i u mnie ta kopolka jest calkiem plaska, u ciebie jakas wypukla. Sa gdzies dostepne cewki do BSW? Moze mu parametry TS sprawdz?

Skomentuj

To ze wypukła oraz to że ludek ma inny kolor może świadczyć o tym że był używany w samochodzie oraz wystawiony na działanie czynników atmosferycznych. Jak na moje, to też był robiony - po prowadzeniu cewki to widać.

Skomentuj

Bekcs eKm, czy tam u ciebie widac metaliczny polysk karkasu cewki?

Skomentuj

Wstawiam dokladniejsze zdjecia

Zamieszczone przez Pawel S.
                              Bekcs eKm, czy tam u ciebie widac metaliczny polysk karkasu cewki?
                              jutro sie jeszcze przyjze dokladnie bo teraz nie mam przy sobie go

Skomentuj

IMO jest oryginalny i nie grzebany moze poprosty byl w sloncu , albo w wilgotnym pomieszczeniu i kopulka wyblakla .

Skomentuj

IMO jest oryginalny i nie grzebany moze poprosty byl w sloncu , albo w wilgotnym pomieszczeniu i kopulka wyblakla .
                                  Ale temat odkopales...

Skomentuj

Maxi, zobacz temat w car audio to zrozumiesz dlaczego

Skomentuj

:oops:
                                      Tak to jest jak sie zaczyna czytac od offtopa

Skomentuj

Czaruję...
                                      X