Żeby poznać dane kontaktowe jak adres itd trzeba coś kupić, a nikt tego dla Ciebie nie zrobi. Również osoby które kupiły już od tej osoby nie mogą dzielić się takimi danymi (ustawa o ochronie danych osobowych). Napisz maila i wyjaśnij mu co potrzebujesz.
Zakk, nie kupuj u niego!
to amator ktory robi zwrotnice wg dostepnych schematow lub liczy kalkulatorem - nic nie projektuje! tak wiec te zwrotnice beda nie najlepsze
chcesz kupic gotowe zwrotnice czy sam schemat wystarczy?
niestety takiego schematu niemamy :???: killer (ten z aukcji) tez ci nie pomoze bo on to robi za pomoca kalkulatora - czyli sam mozesz sobie zrobic dokladnie to samo.
a moze kupisz visaton sc10n? do tego mam zwrotnice
Tak mu pisalem o zwrotke. niema problema. jake typy glošnikov konkretne. pošle zwrotke jak napisalem o protokol simulacii zwrotki juž neodepisal na meil. jest to lotr.Mám rodine v Podsarnie. nazvisko Vladek Rapacz lebo jeho brat Eda ,ztratilem numer telefonu ,kdož ho znaje necht napiše jego numer telefonu.maje firmu z dřevem.
Ja troche uměm po polski. idě o to že niemám adres ani numer telefonu. mešká v Podsarnie. Nazvisko jest Vladek Rapacz i jego brat Eda. Má privatne firme .ja hladajem adres i numer telefonu.
Skomentuj