Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

korektor do winampa

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

korektor do winampa

witam. mam male pytanko czy istnieje jakis program z equalizerem ale takim zeby moc regolowac barwe na kazdym kanale odzielnie? :) cos w stylu korektora :)

pozdr slipknot1989

Poszukaj na www.winamp.com tam napewno jako dodatek powinno takie coś być

pozdrawiam

Skomentuj

A czemu chcesz mieć różnie ustawione kanały?
      Czyżby próba podpięcia suba?

Skomentuj

dokladnie :) dostalem dwie pasywne tuby na gdn 30/60..mam tez altusy 140 i chcialem prawym kanalem puscic calym pasmem altusy a drugim podciac troche te tuby ;p bo nie chce inwestowac w zwrotnice bo jak na razie kombinuje kase na cos aktywnego, ale to troche potrwa a jak wiadomo ten gdn przy glosniejszym graniu "krzyczy' ;/ az uszy bola niekiedy... tylko to troche tez niedobre rozwiazanie bo nie bede mial prawy lewy tylko przod tyl ;p na stronce winampa nic nie znalazlem :( a wiec sa jakies inne propozycje? :)

Skomentuj

A jaka masz dzwiękówke slipknot1989 :?: Moze da sie wszytsko załatwic po przez oprogramowanie karty dzwiękowej :?: Ustawienie czestotliwosci odcięcia dokonujemy crossowerem elektronicznym, taki jak w sprzecie estradowym, moze zaopatrz sie w to i bedzie gitaka :?: Ale wg mnie jezeli masz jakies SB to kazdy kanał przeciesz mozna wyregulowac...

Skomentuj

Jak ma SB to na kx'owym DSP da się ustawić wszystko - każdy kanał osobno, już sobie to nieźle obcykałem. Jednak zewnętrzny croosover aktywny daje lepsze efekty ale jest o wiele droższy (min 150zł za jakiś chłam)

Skomentuj

audio-technik szczerze to nie wiem co to za karta...jakas zintegrowana...a sterownikiem jest soundMax ;p ...crossover elektroniczny odpada te tuby nie sa warte inwestowania w nie ;p

Skomentuj

slipknot1989, to w takim razie, możesz w foobarze2000 zrobić sobie aktywny podział. ten SoundMax jest 5.1 lub 4.0? Mój jest :P jeżeli tak, to się da

Skomentuj

wasik1989 tak to jest 5.1 :)oki dzieki:)i takiej odp potrzeba mi bylo :)napisze o postepach

pozdrawiam :)

Skomentuj

dokładnie foobar i plugin xover
                    http://xover.sourceforge.net/ i jedziesz, a plugin naprawde fajny :)

Skomentuj

juz mam dzieki wielkie za pomoc chlopaki :)

pozdrawiam

Skomentuj

Czaruję...
                      X