Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Temat w związku z takero

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Temat w związku z takero

Przepraszam Was, ale chcąc usunąć kilka zbędnych postów kliknąłem nie tą ikonkę i usunąłem cały temat.

W związku z tym proszę tutaj kontynuować dyskusję, ale proszę o nie zabieranie głosu osobom, których sytuacja ta nie dotyczy (np. dj_zibi, pagelmesser itd).

...
    pegelmesser, temat miał na celu zdobycie do mnie numeru telefonu, a nie pisanie głupot.
    Komentarz będziesz mógł udzielić jak coś ode mnie kupisz. A tak się składa że na tym forum to była już ponad 100 transakcja , tzn transakcja z kimś z forum diyaudio, nie zawiniłem ja tylko poczta polska, ale cóż - zdarza się. Gdyby transakcja była przeprowadzana na allegro Nomzys miałby do mnie numer telefonu i tego tematu by nie było,a On mógłby spać spokojnie, tak jak ja zresztą , nie wkurzając się co tacy ludzie jak nie przymierzając Ty tu piszą...
    O moje komentarze na allegro się nie martw , mam ich prawie 200 i żadnego nega :)

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
      O moje komentarze na allegro się nie martw , mam ich prawie 200 i żadnego nega
      Taaa.. http://allegro.pl/show_user.php?search=takero

No skoro mial na celu zdobycie nr telefonu to okazal sie nie skuteczny bo jakos nikt tego numeru nie mial albo sie wstydzil podac.

Komentowalem to jakos osoba neutralna. A nie kupujacy. Wiec nei rozumiem oburzenia. Takie sa fakty, zycie jest brutalne. Niestety ja tych regul nie wymyslilem. Pozdrawiam!

Skomentuj

pegelmesser, po primo to nie jego konto, po drugie primo daj już spokój chłopie...

Skomentuj

:delete:
          po co kontynuować temat, zacznie się tu zaraz kłótnia, temat do kosza, poza tym to nie jest takera konto widziałem jak robił czystki i sprzedawał (sory takero ) złom z domu, całkiem z innego konta.....

Skomentuj

Zamieszczone przez pegelmesser
            to akurat zostało zgłoszone przeze mnie bo ktoś fakeowe konto stworzył jakiś idiota i dziwne rzeczy ludziom wypisywał , w tym mi, nic nie wiesz na ten temat może ? :>
            Bo pasujesz mi do portretu psychologicznego sprawcy...

Zamieszczone przez adambb
            poza tym to nie jest takera konto widziałem jak robił czystki i sprzedawał (sory takero ) złom z domu, całkiem z innego konta.....
            złom nie złom, jak ludzie kupują to czemu mam nie sprzedawać ?

Skomentuj

Sytuacja więc nikogo nie dotyczy poza 2 osobami. Więc po co ten temat? Mogą sobie to wyjaśnić na priva. My nie możemy ocenić kto zawinił, ani obronić czyjejś racji. A takie tematy po prost budzą u nas nazwijmy to poczucie sprawiedliwości jeżeli jedna osoba została oszukana.
              Ja to widzę tak: jedna osoba chciała kupić (zależało jej żeby to szybko doszło). Doszło chyba po miesiącu. Ja bym się też zdenerwował gdybym musiał miesiąc czekać. Ale czyja to była wina? Ja nie wiem.

Skomentuj

To już nie ważne czyja to wina, wina zawsze leży po środku, dlatego usunąć wątek i będzie spokuj, ja już wszystko napisałem, takero chyba też, także wszystko jest wyjaśnione.

Skomentuj

nic nie wiesz na ten temat może ?
                  Wiem ze koles zwie sie takero....

Bo pasujesz mi do portretu psychologicznego sprawcy...
                  Moze masz jakas manie depresyjno-maniakalna ze kazdego widzisz jako sprawce, winowajce itp.

Skomentuj

Moze masz jakas manie depresyjno-maniakalna ze każdego widzisz jako sprawce, winowajce itp.
                    Tylko nie siebie... Pisałeś że to pół forum ma Twój numer i mógł ktoś zadzwonić, a to jak widać powinno być przeciwnie - Ty powinieneś zadzwonić do kogoś i powiedzieć co się dzieje żeby napisał na forum, bo to było w Twoim interesie.

Zamieszczone przez c4meleon
                    wina zawsze leży po środku
                    :lol:

EOT.

Skomentuj

Zamieszczone przez wasik1989
                      bo to było w Twoim interesie.
                      W tej sytuacji interes mają obie strony - tak samo kupujący chce dowiedzieć się co się dzieje, jak również sprzedający powinien dopilnować czy paczka doszła itd.

Od siebie dodam - tylko ktoś mało poważny realizuje transakcje nie posiadając tak podstawowej informacji kontaktowej jak numer telefonu :roll:

Na koniec - jeszcze jedna wypowiedź osoby, która nie ma nic związanego z tematem i zamykamy temat a taka osoba dostaje ostrzeżenie. Z tego co pamiętam to osoby zainteresowane to takero i c4meleon i chyba jeszcze jedna osoba, więc po co tutaj się tyle wypowiada?

Skomentuj

Czaruję...
                      X