Mam takie pytanko
Kończy mi się obecna umowa z tp i zastanawiam się co teraz wybrać... Ceny za usługi w tp są jakieś chore, bo gdybym przedłużał umowę na tą samą prędkość (512) na dwa lata, w sumie płacił bym więcej niż teraz... A o większych szykościach szkoda gadać :/ Zastanawiam się nad netią, ale mój kumpel miał z nią jakieś bardzo złe doświadczenia i teraz sam nie wiem...
Fajna jest ta oferta w netii 4 Mb za 49 zl (przu LLU) ale miszka jakieś 16 km od warszawy, czy to u mnie było by możliwe? w sumie normalna cena (64zł) to tyle co za 1 Mb w tp więc niby się opłaca. Ktoś ma może neta w netii i mógłby się wypowiedzieć jak to z tą firmą jest... Czy to jest coś podobnego do TP tylko troche taniej, czy można normalnie coś załatwić?

Fajna jest ta oferta w netii 4 Mb za 49 zl (przu LLU) ale miszka jakieś 16 km od warszawy, czy to u mnie było by możliwe? w sumie normalna cena (64zł) to tyle co za 1 Mb w tp więc niby się opłaca. Ktoś ma może neta w netii i mógłby się wypowiedzieć jak to z tą firmą jest... Czy to jest coś podobnego do TP tylko troche taniej, czy można normalnie coś załatwić?
Skomentuj