Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

IT MDS12

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Radekkk1984
    powrót do pomysłu z Mivociem XAW 310 skoro Toma085 go tez zachwala choć IT MDS12 tez potrafi ładnie zagrać miękko.
    ja,bym,tego,nie,robił,takiebrzmienie,jak,miał,IT,M ivoc,nie,miał,i,mi,o,wiele,bardziej,odpowidał,IT,c hetnie,bym,do,niego,wrucił.musze,przyznać,że,popeł niłem,błąd,tą,zamianą.

Skomentuj

Nie na temat...
      Zamieszczone przez toma085
      ja,bym,tego,nie,robił,takiebrzmienie,jak,miał,IT,M ivoc,nie,miał,i,mi,o,wiele,bardziej,odpowidał,IT,c hetnie,bym,do,niego,wrucił.musze,przyznać,że,popeł niłem,błąd,tą,zamianą.
      spacja sie rozsypala? :lol:

Skomentuj

toma085 poważnie ?? A w innym temacie gdzieś zachwalałeś że to była bardzo dobra przesiadka. Ja słucham dużo czarnej muzy i housu no i techno ale z miękkim niskim basem więc może Mivoc będzie dla mnie skoro potrafi niżej zejść. Szkoda ze Ty z Łodzi jestes z chęcią pojechałbym do Ciebie i posłuchał Mivoca. A z tym IT poważnie mówię naprawde nie robie tego na złość i nie mówię ze sprzedałeś mi bubel poprostu może Ty tego nie słyszałeś ja niestety mam wrażliwe ucho Do XYS-a chyba mam najbliżej żeby mu to pokazać

A z Mivoc-em co jest nie tak?? Gra ciszej ?? Słabiej czy jak??

Skomentuj

Czaruję...
        X