Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

ile za altusy ?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

ile za altusy ?

Witam

Panowie poradźcie proszę w kwestii wyceny za Atusy 140. Miały wymieniane głośniki średnio i nisko tonowe ok 2 lata temu w sklepie Tonsila. Są w stanie idealnym (właściciel o nie dbał i nie katował ich). Jedynym małym minusikiem, jest dziura po dotknięciu żarem fajki, na maskownicy jednej z kolumn. Ale to chyba nie stanowi specjalnie problemu, bo przecież zawsze to można wymienić.

Ceny za te kultowe kolumny na Allegro wahają się w granicach 400 zł, jednak są one wyposażone w oryginalne i pewnie już średniej jakości przetworniki.

Jakie są Wasze sugestie ?

PS. Jeśli ktoś jest nimi zainteresowany, to piszcie - wystawie, je w odpowiednim dziale na forum lub na allegro.

Pozdrawiam

jak to sie mowi, towar jest wart tyle ile klient moze za niego zaplacic ja bym je wystawil na allegro od 1zl, bez ceny minimalnej

Skomentuj

witaj,
      niestety ciężko będzie Ci wyciągnąć 400 zł. Może się uda jak masz dowody i paragonu potwierdzające oryginalność założonych przetworników, zrobisz naprawdę cacy zdjęcia i opis.
      W praktyce za altusy w dobrym stanie można wyciągnąć 300-350 zł.
      Na allegro ciężko teraz, w miarę możliwości możesz na uczelni, lub na tablicach ogłoszeń dać informację
      Powtórzę - w przypadku allegro w 50% o cenie zadecydują ładne zdjęcia, ustawienie kolumn na zdjęciu i ładny opis

Skomentuj

Zamieszczone przez scut
        niestety ciężko będzie Ci wyciągnąć 400 zł.
        wcale nie. kolega sprzedawal mniejsze altusy za takie pieniadze i to na allegro. tylko dlatego ze byly oryginalne :P
        Zamieszczone przez scut
        w przypadku allegro w 50% o cenie zadecydują ładne zdjęcia, ustawienie kolumn na zdjęciu i ładny opis
        oj tak - to szczegolne sie liczy

Skomentuj

Dziękuje za odpowiedzi Panowie.

Spodziewałem się właśnie, że będzie to mimo wszystko "ciężki" temat :).

Dowiem się od właściciela czy posiada paragony ze sklepu Tonsila - myślę, że to będzie bardzo istotna kwestia, także dzięki za podsunięty pomysł.

Myślę, że osoba, która je aktualnie posiada zadowoli się z kwoty 400zł, także w taką cenę będę "celował". Zachłannym też nie można być.

Dzięki za porady.

PS. Z tego co widziałem, właściciel posiada również dużo sprzętu DIORA, jeśli by to kogoś interesowało.

Pozdrawiam

Skomentuj

Czaruję...
          X