Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Co to za utwór?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Co to za utwór?

Widziałem ostatnio na 4fun.tv jaki techniawkowy teledysk. Często pojawiała sie w śpiewanym? tekście fraza "my game". Wokale mocno przerobione na modłe benassi bros, wykonanie raczej męskie, ale były też chyba kobiece wstawki. Teldysk upywał na tym, że facet tańczył jakieś dziwne wygibasy a czasem pojawiały się wstawki z podobnie tańczącymi dziewczynami, również dziwacznie poprzebieranymi i z zakrytymi twarzami.

niestety nie było mi dane zobaczyć tytułu ani wykonawcy, a szukanie w googlach nie przyności rezultatów. Ktos z Was to kojarzy?

Jak chcesz zaleźć kawałek to zawsze zapamiętaj 3 albo 4 słowa z niego, ale dokładnie takie i w tej kolejności, w jakiej tam występują. Potem tylko w googlach wystukujesz ten tekst, dodajesz "lyrisc" albo też "music" i szybko znajdujesz.

Skomentuj

prostujac: dodajesz "lyrics", a nie "lyrisc", a tak to sposob skuteczny - sam taki stosuje. ew zaopatrz sie na komorke w shazam id

Skomentuj

http://pl.youtube.com/watch?v=Y1kVsUY2OfE
        Ktos wie co to za kawalek:> ps> ja tego filmiku nie krecilem :P

Skomentuj

To jest każdy utwór techno hehe :)

Skomentuj

znam to. to jest cover jakiegos starego hitu. konkretnej nazwy tej wersji nie znajdziesz bo bylo ich naprawde sporo. napewno mam to gdzies na plycie ale nie znajde (pomijajac ilosc utworow do przesluchania) bo dvd na kompie mi nie dziala

Skomentuj

Utwor jak utwor, bardziej od neigo podobaja mi sie te sucze co tam dupami kreca...

Skomentuj

Czaruję...
              X