Wiem, że temat jest żartem, ale daj kobiecie wzmacniacz gdzie jest 30 przełączników i regulacji. Odpuści i wyłączy za pomocą kabla sieciowego bo nie znajdzie "OFF" na panelu.
a propo różnic kobieta mężczyzna. wiecie, że w czasie relaksu mózg kobiety pracuje bardziej intensywnie niż mózg mężczyzny w czasie wysiłku intelektualnego
a propo różnic kobieta mężczyzna. wiecie, że w czasie relaksu mózg kobiety pracuje bardziej intensywnie niż mózg mężczyzny w czasie wysiłku intelektualnego
... i wszystko marnuje się na wydzielane do atmosfery ciepło
Wiem, że temat jest żartem, ale daj kobiecie wzmacniacz gdzie jest 30 przełączników i regulacji. Odpuści i wyłączy za pomocą kabla sieciowego bo nie znajdzie "OFF" na panelu.
Święte słowa
A samochody? Mężczyźni dzielą je na mercedesy, BMW, fiat, ferrari i tak dalej... Są też kabriolety, sedany, coupe, kombi... A kobiety? Tu są dużo prostsze wbrew pozorom... Dla nich samochody są zielone, niebieskie, białe...
Ma po części racje...sam wiele razy moooocno sie zdziwiłem jak dowiedziałem się co nieco (bądź też przekonałem się na własnej skórze) o znajomych kobitkach...przykład pierwszy z brzegu - zamężna, dwójka dzieci itd., a puszcza się na lewo i prawo....
Skomentuj