a co to jest ID&T bo ja nie z innej wioski i nie wiem
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
NALEPKA NA TYLNA SZYBE yee
Collapse
X
-
aryan, jak już się zzdecydujesz i kupisz, to przed naklejeniem zajrzyj na stronkę http://www.wiejskituning.com/
Skomentuj
-
Co do naklejek osobiście uważam, że każdy może sobie naklejac co mu sie tam podoba.
Ja gdybym należał do jakiegoś TUNING klubu lub do innego zrzeszenia to chętnie bym sobie klubową naklejkę na przednią szybę przykleił. A inne w stylu jakichś tam diabełków, plemników itp. sobie daruje.
Druga sprawa zeby było jasne: nie wystawiam łokcia za szybę, choć jest blisko. Prawie nigdy nie odsuwam szyby do samego końca i łokieć trzymam w miejcu gdzie szyba się chowa w drzwiach. Tak mi jest wygodnie trzymać kierownicę, ręka podczas długiej jazdy mi sie nie męczy a pozatym tak sie przyzwyczaiłem. Może ktoś uważa, że jestem dresem?
Skomentuj
-
ZYGMUNT a Twoja fura na którym jest zdjeciu :P
ta stronka nie jest wysokich lotów, autor orzedstawia kazdy nawet lekko stuningowany samochud jako wiejski tjuning, bez przesady!!
moim zdaniem kilka samochodów nie powinno znalezc sie na tamtej stronie gdyz sa ładnie i z rozsądkiem zmodyfikowane,
podejzewam ze autorr to jakis brudas który miał przykre doswiadczemnia z dresami.
Niedługo fabryczne montowane alufelgi beda uwazane za "wiejski tjunink"
NIGDZIE NIE MOGE ZNALEZC NALEPKI ALPINE :/ szkoda takie sa najlepsze :P
do posiadaczy samochodów :
jak jedziecie samochodem to słuchacie głosno muzyki przy otwartym oknie? :p
Skomentuj
-
Zamieszczone przez aryana co to jest ID&T bo ja nie z innej wioski i nie wiem
MarcoV,DjTiesto,DjLuna,DjPavo...
Skomentuj
-
nalepki sa wieśniackie, co bedzie nastepna przeróbka twojego auta, wcięcie dziura na masce "żeby mysleli że masz turbosprężarke" albo światełka na wetyle? hehe
[ Dodano: 2004-11-14, 15:00 ]
nalepki sa wieśniackie, co bedzie nastepna przeróbka twojego auta, wcięcie dziura na masce "żeby mysleli że masz turbosprężarke" albo światełka na wentyle? hehe
Skomentuj
-
zalatuje dresem jak............., i jeszcze te "jak mocno wystawiasz łokieć" dno..........., takie naklejki to oznaka ze właściciel to....... jakby ktoś zamalował(albo chociaz zamuwił) sobie jakies logo/tekst areografem(zdaje sie ze tu jest ktos kto sie uczy okiełznać areograf:P) to wtedy mozna sie pokazac ale nie z kawałkiem folii na masce/szybie :)
Skomentuj
Skomentuj