Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

poszukuje osoby obeznanej z tworzeniem stron internetowych

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

poszukuje osoby obeznanej z tworzeniem stron internetowych

tak jak w temacie - poszukuje kogos ambitnego, z doswiadczeniem w tworzeniu powaznych stron internetowych.
    kolega poszukuje kogos kto wykona za rozsadne pianiadze caly portal ogolnopolski zwiazany z mapami drogowymi. o szczegoly wypytacie sie sami.

jak znacie jakiegos studenta (lub wy sami) lub jakas grupe (firmy odpadaja ze wzgledu na ograniczony budzet) to prosze o info

http://www.st-design.pl/ znajomy student.
    Wszelkie informacje oraz kontakt na tej stronie.

Skomentuj

Jeśli w grę wchodziłby jakiś prosty portal CMS to ja bym się tego podjął. Stworzyłem i administruję na co dzień portal www.asradio.pl Jak coś podbij na pm lub gg, ktore znasz

Skomentuj

proste to to raczej nie bedzie. to ma cos wspolnego z mapami drogowymi i ma to byc duzy ogolnopolski portal. tak wiec roboty bedzie :???:

Skomentuj

Tu chodzi o autorskie rozwiązanie, Tu niestety umiejętność pisania szablonów dla Joomli nie wystarczy. Moim zdaniem powinna to wziąć jakaś większa grupa

Skomentuj

Heh, jeszcze rok temu za coś takiego z przyjemnością bym się zabrał, ale obiecałem sobie - koniec z dużymi "tematami" - dość siedzenia po nocach :).

Skomentuj

5155464 (gg) - Bartek, warto :)

(brzmi to jak ogłoszenie w rubryce matrymonialnej )

Skomentuj

temat zakonczony - zamykam

Skomentuj

Czaruję...
                X