Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Problem z pobieraniem plików.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Problem z pobieraniem plików.

Witam.
    Przy pobieraniu plików (z rapida lub stron z programami) transfer dochodzi do pewnego stanu (czasem jest to 3 a czasem 30MB) po czym zatrzymuje się i przestaje pobierac.
    Jest tak tylko przy większych plikach, instalke opery i FF pobrałem bez problemu.
    Próbowałem na firefox'ie, operze i IE, na każdej przeglądarce jes to samo.
    Czy wie ktoś co może być tego przyczyną?

Pewnie masz neostrade. To jest przyczyna.

Skomentuj

właśnie zapomniałem dodać że mam internet radiowy od miejscowego operatora

Skomentuj

Zamieszczone przez Chilihead
        Czy wie ktoś co może być tego przyczyną?
        przyczyną jest Twój dostawca... W miejscowości w której mieszkam jest to samo, w dzień to czasami się strony otwierają okrutnie długo a w nocy jak mało ludzi siedzi to net śmiga...

Skomentuj

Do ściagania używaj FleshGet'a, albo innego tego typu wynalazku i po sprawie

Skomentuj

Zamieszczone przez pegelmesser
            Pewnie masz neostrade. To jest przyczyna.
            Mam neta od nich od paru lat i nigdy nie mialem takich problemow ; ).. co wiecej nigdy nie mialem w ogole problemow (1-2 parogodzinne przerwy przez chyba 3 lata uzytkowania).

Skomentuj

Chilihead, mogłeś dopisać sie do watku komputerowego ---> http://diyaudio.pl/viewtopic.php?t=14957 ... a swoją drogą NEO niema takich trzasków raczej :wink:
              Do ściagania używaj FleshGet'a, albo innego tego typu wynalazku i po sprawie
              niestety tym rapida nie sciągniesz, niemożna hamować, chyba ze masz premium :wink:
              Chilihead, polecam zadzwonić do swojego netodawcy i przeprowadzić koleżeńską rozmowe po łacinie, to zazwyczaj pomaga, po 2 masz prawo do rezygnacji bo net nie chodzi jak powinien, po 3 sprawdz test predkosci, czy to co na papierku, jest i w rzeczywistosci, jeżeli nie to sory ale zmien operatora :wink:

Skomentuj

Czaruję...
              X