Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jaki telewizor, ale kineskopowy kupić?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jaki telewizor, ale kineskopowy kupić?

Witam, właśnie rozsypał mi się telewizor w domu, zaufany naprawca powiedział, że część kosztuje 220zł w jednym miejscu w Polsce + robocizna i, że się nie opłaca naprawiać - za niedługo poleci na złom :P

Już rozglądam się za jakimś fajnym, nie starym telewizorem.

Podoba mi się jeden Panasonic - TX-29PX10P Super stan, niedrogo no i taki by mi pasował :)

Co sądzicie o takim telewizorze? Panasonic robił dobre telewizory kineskopowe? Czy może lepiej rozglądać się za jakimś SONY, albo PHILIPS? ( philips mi właśnie się rozleciał :P )

Pozdrawiam

PS: Budżet do 500zł

za tyle to kup cokolwiek i zbieraj kasę na coś nowego ;]
    bańki są już w większości stare, czołowi producenci parę lat już ich nie produkują , używki bywają różne...

Skomentuj

dokladnie jak chcesz uzywke w takim budzecie to kup cokolwiek co wyglada na taki ktory nie chodzil 24/h doba ...

Skomentuj

a tak apropos telewizorów właśnie mi się przypomniało ;]
        znajomy pracował w markecie w centrum handlowym - radzę wystrzegać się telewizorów "ekspozycyjnych" bo bardzo często one robią za ekspozycję , ale jako billboardy przy ruchomych schodach, albo w sklepach nad głowami, 12-14 godzin dziennie przez rok -dwa.

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
          a tak apropos telewizorów właśnie mi się przypomniało ;]
          znajomy pracował w markecie w centrum handlowym - radzę wystrzegać się telewizorów "ekspozycyjnych" bo bardzo często one robią za ekspozycję , ale jako billboardy przy ruchomych schodach, albo w sklepach nad głowami, 12-14 godzin dziennie przez rok -dwa.
          heh wlasnie dlatego napisalem zeby w jakichs sposob "probował" oszacowac ile chodzil ;p

Skomentuj

Dobra, no to kupiłem Panasonic TX-29PS11P, dałem 400zł. Super stan, nie naprawiany.

O taki:

Skomentuj

Pochodzi jeszcze 10 lat. Stary, poczciwy Panas.

Skomentuj

Przedemną właśnie stoi prawie identyczny Grundig. Ten Twój pochodzi sporo sporo sporo lat. Na dole mam 2 x LCD i obraz często bardziej podoba mi się na tym Grundigu sprzed kilku lat .... Pozdrawiam !

Skomentuj

Zamieszczone przez pegelmesser
                  Pochodzi jeszcze 10 lat. Stary, poczciwy Panas.
                  tia, mój RoyalStar ma już chyba z 10 jeśli nie lepiej , ciemny plastik , wygląda jak nowy, dobra geometria , b. dobre kolory , a kosztował w tesco wtedy chyba ze 400zł ;]
                  Kupiłem LCD, ale 40' to za dużo do 12mkw, szczególnie gdy ogląda się z odległości < 2m ;]
                  No ale fajnie się na gg pisało
                  Chwilowo nie mam czasu szukać czegoś nowego - widać o której w domu jestem ;] więc póki co jest to co było , a calami cieszą się rodzice ;]

Skomentuj

Czaruję...
                  X