Bartuś, chyba nikt nie słyszał tego wynazlku, ale za tą cene spodziwał bym sie już lepszego dzwięku niż AKG K412P i KOSS Porta PRO... Chyba że system bluetooth kosztuje tu 100zl a sluchawki reszte :razz: A używałeś google :?: Szukałeś recenzji albo jakiś porównań :?:
tak oczywiscie, ale co mi po slowie "graja ok" co ja mam przez to rozumiec ?
zamowilem, no coz ... ja mysle ze 120 zł to ten blutucz [ taka bajerka ] ...
jak mi nie podejdzie puszcze dalej ; ) 150zł za słuchawki to ... baaardzo duzo
wiec oczekuje naprawde dzwieku ktory mnie powali ; )
Bartuś, daj znać jak to gra, fajnie jakbyś mogł porównać do KPP i AKG jakiś...ja mam ATH-ES7 do przenośnego sprzętu, od dawna już ich nie używałem, tak samo playerka... Mam jeszcze Sennki ale sa popsute wiec czekam az mi firma odpowie...
hymmm no to tak
pierwsze wrazenie CIEZKIE !!
zakladam przegladam sie w lustrze i brakuje mi tylko anetnki na szubku glowy, i wyglądam jak ufoludek ; )
oprócz tego wszystko fajnie sie połączyło taka bajerka przewijanie pauza play zadzwon odbierz itp .. bajerka ...
wiec połączyłem założyłem ale jeszcze nie odtworzyłem muzyki, zadzwoniłem.
-no cześć
- CO MÓWISZ???!!!
-CZEść !!
-słabo cie słysze !
musiałem prawie krzyczec więc ten mikrofon nadaje sie do ....
ok nie wazne ...
włączyłem muzyke i yyy popatrzyłem na paragon KUR... 177 zł nie nie nie, coś nie tak ....
niestety nie moge porównać to do żadnego zestawu który wymieniłeś, za słuchawki dałem najwiecej 30 zł
były to Sennheiser MX 350 nie dość że grały 1000 razy głośniej [ co jak co ale liczy sie to dla mnie ] to jeszcze 100 razy fajniej
a te nie dośc, że są ciche to ni to "basu" nie ma ni to nic...
tak jak mówie jedynym plusem tej jabry jest to że wrzucasz na uszy i ci gra nie musisz sie plątać itp.
kupiłem samsunga i wraz z nim dostałem samsungowskie słuchawki douszne i też grają o niebo lepiej
[ Dodano: 2009-05-15, 22:46 ]
chyba, że przed wrzuceniem utworów na telefon jakoś w programie je "pogłośnić" czy coś w tym rodzaju. dało by rade ???
Bartuś, co do utworów to da rade np w NERO waveditor, a co do tego cichego grania, poczekaj może az sie troche wygrzeja, wlacz je na noc zostaw tam gdzie nikt nie chodzi i niech sobie graja... Ja też mam samsunga, model i550, nie narzekam, ale sluchawki do niego tragedia :razz: OMNIA ma douszne, ale szału nie robią... Jezli chciałeś cos do muzyki na malego jacka to kup KSC75 :wink: Przewodowe ale przewody sa cienkie i nie przysparzają problemów :wink:
te z omni są straszne ...
ja mam g810 i hymmm no nawet fajnie graja ale ...
wczoraj troche pochodziłem no i na +
gadka elegancko, muzyka też całkiem.
nie wiem nie wiem, czy odsyłać czy co : )
a czego sie spodziewac po sluchawkach bluetoothowych? jak na razie standard ten ma za maly transfer danych, zeby cokolwiek z tego ciekawego bylo. zreszta kazdy producent traktuje bezprzewodowe sluchawki jako ciekawostke, zapychajaca pewny przedzial cenowy.
zdziwiony jestem jednak ze nawet byle mx300 moga grac od tych w/w BT lepiej... to chyba jasno oddaje istote kompletnej nieoplacalnosci jakichkolwiek sluchawek bluetoothowych - chyba ze do rozmow telefonicznych...
Skomentuj