Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Nowe glosniki w ofercie akkusa

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Nowe glosniki w ofercie akkusa

No oto co zobaczylem nowego na akkusie. Ceny dosc wysokie ale jeszcze nie okutne. Z niecierpliwoscią czekamy na pierwsze kolumny na nich które pojawią sie w konstrukcjach
    http://www.akkus.com.pl/index.php?gr...&lang=pl&dh=dt

tanie te wstęgowce mają
    tzn relatywnie tanie

Skomentuj

Membrany są kewlarowo-węglowe, z tego co mówil AW bardziej sztywne niż aerogel Audaxa.

Skomentuj

A co akkus już zrezygnował z car audio, Hertz'e i tp ?

Skomentuj

nie wiem ja przy okazji popatrzylem na glosniki ktore mnie interesuja ... i wyszlo malowane 2tysie na podlogowce ...buuu

Skomentuj

fajna jest ta 25tka ,charakterystyka ładnie wygląda, tylko ta cena

Skomentuj

Ciekawe te głośniki , fajne są 13'tki. Troche mi się te ch-ki nie podobają :/ . Za to te wielkie magnesy tak .

Skomentuj

Zamieszczone przez Yoshi_80
                Ciekawe te głośniki , fajne są 13'tki. Troche mi się te ch-ki nie podobają :/ . Za to te wielkie magnesy tak .
                tylko te 13 cos mają wychylenie niewiarygodne (+\- 6mm). Jak dla mnie tansza 18 po parametrach niezla...

Skomentuj

No fakt te wychylenia jakieś ogromne ale patrząc na ten głośnik to wcale może nie być przesadzone. Jakby nie patrzeć filozofia firmy jest jasna : niski fs , wielkie wychylenia , poteżny magnes . Nie ma bo lubią bas chłopaki i nawet 13'tce nie odpuszczą ma basować i koniec hehe.
                  Parametry też fajne , tylko własnie te wykresy jak są wiarygodne to niezbyt ładne. Widać dążenie do osiągniecia dobrego basu ujemnie odbiło się na srednich tonach tych głośników.

Skomentuj

Czaruję...
                  X