Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

dylemat z CNC

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

no dobra, juz rozumiem. myslalem ze to mialo dzialac jak lozysko
    ja zakladam lozysko na trzpien freza i tak kopiuje

Zamieszczone przez majkipe
    FREZARKA GÓRNOWRZECIONOWA EINHELL+ STÓŁ+FREZY
    nie zauwazylem ze to jest ze stolem - pewnie ze bierz to!

Skomentuj

wczoraj w markecie real poszedłem na dział narzędziowy i co się okazało jest do kupienia za 65zł frezarka górnowrzecionowa Toya :) po blizszym obejrzeniu mogę stwierdzić że wygląda dokładnie tak samo(tylko inne kolory i naklejki) jak moja frezarka Handy Power z Castoramy za 110zł. Więc jeżeli masz gdzieś blisko real to myślę że 65 zł to nie majątek

Skomentuj

Zamieszczone przez set666
        za 65zł frezarka górnowrzecionowa Toya
        mam toye od kilku lat. mimo peknietego walka dobrze pracuje :P
        jakby dalo sie kupic za tyle nowa to bym nie namyslal sie dlugo...

Skomentuj

wczoraj patrzylem i na pewno była za 65zł (chyba64,99 czy jakos tak już z frezem, cyrklem, prowadnicą itd.) nówka sztuka i były jeszcze frezy do drewna chyba 4 czy 6 sztuk też TOYA za chyba 24zł.

[ Dodano: 2009-06-09, 11:45 ]
          żebym miał przy sobie kasę to bym sobie te frezy do mojej frezarki dokupił:)
          widziałem też trochę tanich narzędzi takich jak np. opalarka za 34zł (chcę ją kupić) itp. ogólnie jest dużo narzędzi tańszych niż najtańsze na allegro :mrgreen:

Skomentuj

Kupiłem tą ze stołem, może się kiedyś przyda. Ona ma 1200W a tamta druga miała 2450W, jestem ciekaw, czy te 1200W wystarczy, czy może się troszkę mulić?

Skomentuj

set666, te frezarki to były jakoś w promocji czy stale są bo u mnie takich nie maja?
              to jest TOYA czy POWER UP?

Skomentuj

Zamieszczone przez bingant
                Ona ma 1200W a tamta druga miała 2450W, jestem ciekaw, czy te 1200W wystarczy, czy może się troszkę mulić?
                przeciez wiesz ze to sciema
                ja mam 650W i jest OK
                te 1200w juz naprawde starcza

Skomentuj

Zamieszczone przez kurdzio
                  set666, te frezarki to były jakoś w promocji czy stale są bo u mnie takich nie maja?
                  to jest TOYA czy POWER UP?
                  normalnie bez żadnej promocji. firma na pewno TOYA ale wykonanie i wygląd dokładnie jak handy power notool. bodajże była żółtego koloru ale nie dam sobie reki uciąć

Skomentuj

Czaruję...
                  X