Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

16/50/6 TONSIL na allegro

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

16/50/6 TONSIL na allegro

temat Visatona kwitnie a co sadzicieo tych głośniczkach ?.Chialem robic kolumienki na 2 TVM 150 ale teraz zastanawiam sie na dwoma tonsilami na eltaju sa ich parametry co o nich powiecie ? godne uwagi? lepsze od TVM?
    http://www.allegro.pl/show_item.php?item=34009324

kosze jak u tesli a membrany jak u stx...ja nie wiem co o nim sadzic...moze ktos mial orginalnego z innego zrodla i sie sam wypowie...

Skomentuj

na oko oryginal..... kupilem ostatnio 2 sztuki u wieszczecinskiego....... 80 zeta za sztuke, ale z tylu maja naklejki

Skomentuj

a czy można wiedzieć jak zamierzasz zaalikować te dwa tonsilki. chcesz zbudować monitorki czy podłogowe?

Skomentuj

ja szukalem przetwornikow - alternatywy dla ARNów
          na podstawie sugestii Łukasza wybrałem 16/50/6
          2 podłogowce około 30 litrów b-reflex.......
          2 drogi, z 11/100 (kupilem wczesniej, teraz wybralbym cos lepszego).

Skomentuj

Spokojnie,to jest Tonsil.Ale gdyby nie to zawsze możesz zwrócić towar w ciągu 10dni bez podania przyczyn.Sprawdzone.

Skomentuj

ale jak to gra? w porownaniu do TVM lepiej gorzej? ,a chcialem robic dwudrozne albo 2,5drozne mozliwe ze z 11/100 ale dokladnie to jeszcze nie planowalem narazie interesuje mnie to czy sa lepsze od Tvm a moze jeszcze cos innego w podobnej cenie na podlogowe fronty ?

Skomentuj

Czaruję...
              X