Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Regenerowany toner z allegro do laserówki

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Regenerowany toner z allegro do laserówki

Zakupiłem toner do drukarki laserowej na allegro i dotarło do mnie coś takiego:

Nie wiem, czy sprzedawca, u którego to kupiłem poważnie traktuje swoich klientów, ale to co widać na tym zdjęciu, to jest przecież jakaś parodia. Nie wiem, czy ten proszek się wysypał, czy po prostu tak to wygląda po regeneracji. Mógłby ktoś, kto ma LJ 2100, powiedzieć mi ile waży w miarę pełny kartridż z tonerem :?:

Nie wiem jakim cudem ten temat został założony w tym dziale. Proszę MODERA o przeniesienie.

ja mam ta drukarke i 4 tonery roznych producentow ( w tym 2 nowe)
    ale niestety na domowej wadze tego nie zwaze :???:
    odezwij sie na gg jutro po 18 to pojde do sklepu zwazyc :P

Skomentuj

Towar niezgodny z opisem - pisz do typa o zwrot kasy (także za wysyłkę w obie strony).

Już takie coś przerabiałem - zamiast "sprawnego trafa 2x12V 10VA" dostałem 2 posklejane taśmą biurową trafa 12V 4VA. Szybki, konkretny mail do kolesia, zwrócił kasę, odbyło się bez problemow.

P.S. No chyba, że było napisane na aukcji, że toner regenerowany metodą domową, usyfiony i bez gwarancji

Skomentuj

Porządnie się zdenerwowałem jak to zobaczyłem. Po rozpakowaniu paczki i wyjęciu tonera z worka cały ten proszek wysypał mi się na spodnie i dywan myślałem, że mnie krew zaleje. Zrobiłem zdjęcie i od razu im to wysłałem z właściwym komentarzem, żądając wyjaśnień. No i cisza, nic nie odpisali. Toner z tej aukcji:
        http://www.allegro.pl/item671685550_...cena_fvat.html

W opisie pisze, że jest objęty dwuletnią, pisemną gwarancją, chyba zapomnieli jej włożyć do paczki. Normalnie brak słów.

Skomentuj

maryush, nowe cartridge maja taki pasek ktory zakleja zbiornik z tonerem - wyciagasz go dopiero przed montazem toneru w drukarce. nie zdziwie sie jak tylko tego nie bylo...

mi sie udalo trafic w tej cenie NOWE tonery firmy BLACK POINT classic - POLECAM

Skomentuj

Czaruję...