Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Co to za utworek ?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Co to za utworek ?

SZukam tytułu takiego dość nowego utworku. Teledysk jest w wesołym miasteczku i śpiewa czarna kobitka . Utworek w stylu dance jest. Zna ktoś tytuł ? Pozdro

hm, chodzi o to co ta czarna baba spiewa: "nananananana, nana nana nan nan na nan nnnananananana" , i calosc jest w wesolym miasteczku?? hm, no to ja nie wiem :) hehehe,

ogaldaj MTV i czekaj na teledysk, na poczatku i na koncu tel, jest tutyl i wykonawca hehe.
    Pozdrawiam
    Grzesiek

Skomentuj

Ohoho ile jak słyszałem takich co chciałbym je mieć :-) pare mam na HDD,ale zgrywane z kasety i niemam tytułu :/

Skomentuj

Zauważyliście ,ze amerykańskie piosenkarki mają niezwykłą umiejętność odpowiedniego jeczenia w mikrofon której nie posiadają inne piosenkarki.
        Ciekawe jak je tego uczą ))) .

Skomentuj

Jęczenie kobiet to jest to co tygryski lubia najbardziej ehehhehe

Skomentuj

proponuje troche wytezyc umysl w kierunku "search" a potem do dzialu download http://www.slsknet.org/ odpalamy progsa i utworek mamy

Skomentuj

Zombal, Gdzies czytałem :P że jak kobieta jęczy to znaczy że jest nie dopieszczona

Skomentuj

Może dokładniej opisz... zaśpiewaj troszke.... na forum bedzie raźniej...

Skomentuj

Czaruję...
                X