Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zakup Netbooka dla dziewczyny (1200zł)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Panowie, jak wiecie sam planuję zakup netbooka - dzięki za recenzje 1005HA, bawiłem się nim w saturnie - mi się bardzo podoba.

Ale ostatnio zainteresowałem się netbookiem Lenovo S10 :) Za 1350zł mamy netbooka 2gb ram i baterią 6-o komorową, trzymającą ok. 6h. ( na pewno mniej niż 1005ha )

Lenovo .. Jak dla mnie najlepsza firma jeśli chodzi o laptopy. Czy tak też jest z netbookami? Miał ktoś do czynienia z tym s10? Wersja bordowo-biała jest całkiem fajna :)

Skomentuj

Zamieszczone przez cudny90
      netbooka 2gb ram
      i po co tam 2gb ? ja z jednym gb mam wyłączony swap i nigdy nie mogę go jakoś zapełnić w więcej niż 70% :P

Lenovo .. Jak dla mnie najlepsza firma jeśli chodzi o laptopy. Czy tak też jest z netbookami? Miał ktoś do czynienia z tym s10? Wersja bordowo-biała jest całkiem fajna :)
      nie ma czegoś takiego jak najlepsza firma co niedawno udowodniła nam toshiba , lenovo nie miałem, nie bawiłem się nim osobiście, ale znajomy kupił i zdążył już dwa razy do serwisu wysłać , pamiętam że jedną z przyczyn było notoryczne przegrzewanie się , drugiej nie pamiętam.

Skomentuj

W tym s10 najbardziej martwi mnie bateria, więc go raczej nie kupię :P w porównaniu do 1005ha, który jest tańszy, a bateria o wiele więcej trzyma - jednak przemawia do mnie bardziej ten 1005ha :]

Skomentuj

Czaruję...
        X