Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

LEDy 80 vs. Power LED trzonek gu10, e14 jakie najmocniejsze?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

LEDy 80 vs. Power LED trzonek gu10, e14 jakie najmocniejsze?

Witam noszę się zamieram zakupu żarówek diodowych na gwincie e14 oraz końcówce gu10. Ostatnio kupiłem w Ikei lampkę diodową i powiem, że bardzo fajnie świeci spodobało mi się, powymieniałbym też w innych miejscach. Na allegro jest tego całkiem sporo raz piszą, że 3,5W świeci jak 20W albo 35W a niekiedy 60W, nie wiem ile w tym wszystkim prawdy a ile naciągactwa. Pojawiły się także power LED ale są znacznie droższe od tych z małymi diodami. Czy ktoś kupował na allegro takie żarówki na takich końcówkach? Które z nich są w miarę tanie i ładnie mocno świecą? W sumie ja bym chciał zimny kolor tak 5500K najlepiej. Jak możecie coś doradźcie nie chce kupować czegoś co ledwo świeci za niemałe pieniądze pozdrawiam

prawdopodobnie mało osób miało większą stycznośc z tą sprawą.
    Proponuje ci iśc do jakiegoś większego sklepu elektrycznego. Ania czy nie wiem.
    Tam na żywo zobaczysz co pasuje ci.

Skomentuj

Myślałem o tym, tyle, że jak w sklepie jest jasno i świeci dużo innych żarówek to ciężko obiektywnie to ocenić. Chyba będę musiał zaryzykować i przekonać się na własnej skórze.

Skomentuj

Bądź ostrożny z wymianą większej ilości źródeł światła na ledy, bo ich widmo nie jest zbyt przyjazne dla wzroku, przy dłuższym używaniu.

Skomentuj

Czaruję...
        X