Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Szukam chętnych na zakup forniru

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Szukam chętnych na zakup forniru

Po moich długich poszukiwaniach dobrego forniru na allegro znalazłem 2 składy z fornirem 20km od mojego miasta Poniżej podaję namiary na w/w firmy. Kalita to duża hurtownia forniru, Niewiadomski zaś sprzedaje okleiny naturalne produkowane przez BARLINEK S.A- wiodącego producenta podłóg i parkietów w Polsce. Ceny bardzo atrakcyjne a liście niektóre bardzo szerokie-40cm często nie stanowi najmniejszego problemu. Jeśli nie chcecie zamawiać na allegro i płacić wygórowanych kosztów wysyłki wystarczy zadzwonić do tych firm, zapytać o dany fornir a ja mogę zamówienia zebrać i zrobić wiekszy zakup. Sprzedają różnie, raz na paczki raz na liście- zależy od tego czy maja rozpoczęta paczkę lub czy jest go wystarczająco dużo na stanie. Ja osobiście kupiłem orzech amerykański 2 liście 40cm x 160cm za niecałe 20zł. Myślę, że wiele osób nie mających dostępu do składu z fornirem chętnie skorzysta. Wiadomości kierujcie na PW lub GG.
    Linki do sklepów:

Kalita- hurtownia forniru
    Marketing- Niewiadomski

Zamieszczone przez marjano82
    Ja osobiście kupiłem orzech amerykański 2 liście 40cm x 160cm za niecałe 20zł.
    za ta cene chetnie wezme tez orzech:) zapytaj czy jest taka mozliwosc jak mozesz.

Skomentuj

Tez bym sie skusil na ten orzech pod warunkiem ze platy bylyby wieksze

Skomentuj

Robiąc porządek w temacie zakupu forniru podaję co następuje- jesli komuś nie działaja linki do podanych firm- podaję namiary poniżej:

KALITA FORNIR - Hurtownia Oklein
        tel. (095) 746 64 69
        kom. 604 460 560
        biuro@kalita-barlinek.pl

PPUH MARKETING NIEWIADOMSKI
        tel./fax (+48) 95 747 91 02
        kom: 691 352 648
        e-mail: niewiadomski.barlinek@wp.pl

Dlatego podaję namiary do firm, byście z nich AKTYWNIE skorzystali, tj. wzięli telefon w dłoń, wybrali numer i zadzwonili z pytaniem. Kiedy otrzymacie odpowiedź wtedy kontakt do mnie, że w takiej a takiej firmie mają to i to w takiej i takiej cenie, dobry kolego Mariuszu- kiedy będziesz w Barlinku i mi kupisz tego tyle a tyle? Tak to powinno działać. Panowie w firmie odkładają wasz fornir na bok a ja przyjeżdżam, płacę i zabieram towar, po czym niezwłocznie go pakuję i wysyłam.
        Co do fotek forniru na ich stronkach, są one nieco mylące, - ale tak to z naturą jest że 2 razy tego samego nie zrobi.
        Zdjęcia mojego forniru:

Fornir podklejony taśmą malarską bo przedwczoraj pierdyknął mi rulon z szafy i nieco mi się uszkodził- oryginalnie fornir był bez pęknięć.

Skomentuj

Czaruję...
        X