Ma ktoś HP LaserJet Pro M12a?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Drukarka Laserowa - jaka?
Collapse
X
-
od nie całych 3 lat używam laserjet pro m225dw - jade na tonerach blackpointa średnio co 6 miesięcy wymieniam toner i ta drukarka dla mnie ideał do domu - fakt nie jest kolorowa i to dla wielu osób może ją skreślać ..
wcześniej przez parę lat miałem samsunga CLP-300 przewaga była taka ze kolorowa, ale wielkim minusem było to ze tonery były bez bebna czyli same "beczki" z tonerem ... skutkiem czego po jakimś czasie bęben do wymiany czyli bez sensu bo koszt 100 mniej niz cala nowa drukarka...
ogólnie uważam, że każdy laser gdzie toner jest razem z bębnem i jest tzw. "niskotemperaturowa" będzie bardzo dobra, hp polecam bo jest masa tego na rynku, każdy to "naprawi" i każda firma robi jakieś tonery - no i jest kilka firm których zamienniki kompletnie nie ustępują oryginałom (to moje własne prawie 3 letnie doświadczenia z blackpointem do mojej HP)
Skomentuj
-
Mam pytanie nie tyle o samą drukarkę ale o toner. Na pewno macie jakiegoś sprawdzonego dostawcę/producenta tonerów do drukarek HP. Konkretnie chodzi o toner HP35A(CB435A) wg oznaczenia HP do drukarki HP LaserJet P1005. Zależy mi na tym aby czarny na wydrukach był czarny a nie jakiś nie wiadomo jaki.
Macie może sprawdzonego producenta lub dostawcę na Allegro, u którego za jakieś niewygórowane pieniądze można taki kupić? Zdecydowanie najlepiej drukował mi oryginał ale właśnie jego resztki, które trzymałem na specjalne okazje, wyszły :(Last edited by Jacek Zieliński; 03.06.2020, 15:57.
Skomentuj
Skomentuj