Witam jestem posiadaczem Wzmacniacza Xindak A06 i kolumn własnej konstrukcji klony Ostinato2k. Ukończyłem je około 1,5 roku temu i osłuchując się niestety brakuje mi zejścia basu i wogóle jest go mało - =średnie i wysokie są bardzo ok. Miałem już kilka wizji albo zmienić wzmacniacz ale chyba może to być nietrafiony pomysł i myślę nad zbudowaniem jakiś monitorków słucham w głównej mierze rocka progresywnego. Czy ktoś by mi poradził co zrobić a możę pokombinować coś z kablami Interkonekt Klotza kable głośnikowe gotham lub wymienić kondensatory w kolumnach są Jantzeny na Mundorf Cap np. Z góry dzięki za porady
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Dylemat co dalej wymiana wzmaka czy kolumn?
Collapse
X
-
Zamieszczone przez ciechuCzy ktoś by mi poradził co zrobić a możę pokombinować coś z kablami Interkonekt Klotza kable głośnikowe gotham lub wymienić kondensatory w kolumnach są Jantzeny na Mundorf Cap np. Z góry dzięki za porady
-
Jeśli brakuje Tobie zejścia to kup suba i po problemie...niestety jeśli chodzi o stereo to sub trochę w tym przeszkodzi.
PS. a z tymi kabelkami i kondensatorami to przesadziłeś,żaden kabel nie poprawił by zejścia w kolumnach,żaden. Tak jak csbiczek wyżej napisał,napisz na AS tam wierzą w takie rzeczy :smile:
Skomentuj
-
Widać że dajesz się nabierać na recenzje w magazynach audio i wierzysz w wiele bzdur które tam piszą, ale do rzeczy Xindak to zwykła chińszczyzna, coś w tym samym stylu co Koda a dystrybutor tego sprzętu Polpak Poland potrafi to badziewie pięknie zareklamować.
Sprzedaj to na allegro zobaczysz jak będą się licytować.
Skomentuj
Skomentuj