Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Dylemat co dalej wymiana wzmaka czy kolumn?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Dylemat co dalej wymiana wzmaka czy kolumn?

Witam jestem posiadaczem Wzmacniacza Xindak A06 i kolumn własnej konstrukcji klony Ostinato2k. Ukończyłem je około 1,5 roku temu i osłuchując się niestety brakuje mi zejścia basu i wogóle jest go mało - =średnie i wysokie są bardzo ok. Miałem już kilka wizji albo zmienić wzmacniacz ale chyba może to być nietrafiony pomysł i myślę nad zbudowaniem jakiś monitorków słucham w głównej mierze rocka progresywnego. Czy ktoś by mi poradził co zrobić a możę pokombinować coś z kablami Interkonekt Klotza kable głośnikowe gotham lub wymienić kondensatory w kolumnach są Jantzeny na Mundorf Cap np. Z góry dzięki za porady

Zamieszczone przez ciechu
    Czy ktoś by mi poradził co zrobić a możę pokombinować coś z kablami Interkonekt Klotza kable głośnikowe gotham lub wymienić kondensatory w kolumnach są Jantzeny na Mundorf Cap np. Z góry dzięki za porady
    kolego żarty sobie robisz czy forum pomyliłeś? :lol: dowcipniś :razz: Z takimi problemami to na AS jedynie CI pomogą :roll:

Skomentuj

Rozbuduj zestaw do 2.1 lub 2.2

Skomentuj

Jeśli brakuje Tobie zejścia to kup suba i po problemie...niestety jeśli chodzi o stereo to sub trochę w tym przeszkodzi.

PS. a z tymi kabelkami i kondensatorami to przesadziłeś,żaden kabel nie poprawił by zejścia w kolumnach,żaden. Tak jak csbiczek wyżej napisał,napisz na AS tam wierzą w takie rzeczy :smile:

Skomentuj

Widać że dajesz się nabierać na recenzje w magazynach audio i wierzysz w wiele bzdur które tam piszą, ale do rzeczy Xindak to zwykła chińszczyzna, coś w tym samym stylu co Koda a dystrybutor tego sprzętu Polpak Poland potrafi to badziewie pięknie zareklamować.
          Sprzedaj to na allegro zobaczysz jak będą się licytować.

Skomentuj

Zamieszczone przez DIGIPROCOMP
            Rozbuduj zestaw do 2.1 lub 2.2
            też bym tak zrobił bo osobiście tak mam i jest po kłopocie a i miejsca można zaoszczędzić jednym małym buferkirm.

Skomentuj

Czaruję...
            X