Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Dla osób chodzących na warszawski Wolumen...

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Dla osób chodzących na warszawski Wolumen...

Czy lubicie te miejsce? Kupujecie tam?
    Ja np. jadę tam gdy gdy chcę coś kupić na części albo po elementy które wiem że raczej będą sprawne (np. części mechaniczne, oceniane wizualnie). Zdarzyło mi się kupić uszkodzony wzmacniacz i to Unitrę 311D. Nie wierze żeby sprzedający nie potrafił go naprawić, poprostu zrobił mnie w balona... :cry:
    Druga sprawa to podejście sprzedających: ostatnio kiedy byłem chciałem się zapytać o cenę lampy ECC88. Podszedłem do stoiska gdzie taki starszy gościu w kapeluszu góralskim zajmuje się sprzedażą lamp. Wyglądało to mniej więcej tak:
    Ja: Dzień dobry, w jakiej cenie ma pan lampę ECC88?
    Gość: Nie wiem!!
    Ja: (...)
    Ja: To nie ma pan w ogóle takiej?
    Gość: Na egzamin przyszedłeś czy kupić lampę?

Normalnie zatkało mnie.

W tych pawilonach prawie na środku bazaru sprzedaje facet, też trochę starszy, posiadający dużo części do starych polskich wzmaków. Jest ZAWSZE niemiły, podejście do klienta jak do zła koniecznego. W ogóle na całym bazarze podejście rodem z komuny...
    Od razu uprzedzam pytania: ile masz lat? 23 i na gówniarza nie wyglądam.
    Macie jakieś spostrzeżenia? Podzielcie się nimi

Hahaha pewnie trafiłeś na Florka. Ma na stoisku taki napis: "lampy elektro-nowe" i jakieś śmieszne kabelki wystawione. To ten? Ja czasami poluję na jakieś graty na części ale to byłoby trzeba rano w niedziele wstać, a że mi się nie chce to sam syf już zostaje.

Skomentuj

Dokładnie :mrgreen: Ten napis też nie lepszy:-) Z tego co na troidzie wyczytałem ten cham to rzeczywiście Florek. Dlatego też jeźdze tam po jakieś graty od żuli za 5 zł :mrgreen:

Skomentuj

Trochę lampowego "śmiecia" ma pan przy budynku administracji (rozkłada się na ziemi) całkiem ok jest.

Skomentuj

Witam
          Bywam czasami na wolumenie ale tylko z przymusu :) Ostatnio jakies 2 miesiace temu oddawalem wzmacniacz samochodowy do naprawy. Chcialem go oddac do goscia z firmy audiomax lecz ku mojemu zdziwieniu koleszka obejrzal wzmacniacz i powiedzial ze to mu sie nie bedzie oplacalo bo roboty kupa a pieniedzy z tego nie bedzie :cool: Wyslal mnie do Zbyromexu pawilon 50 powiedzial ze tam mi naprawia wiec poszedlem. Oczywiscie mi tam powiedziano ze nie bedzie problemu z naprawa. (wzmacniacz harczal hmm pierdzial przy cichym odsluchu najpierw na jednym kanale pozniej na dwoch) Naprawa trwala jakies niecale 2tyg. Zadzwonilem i niby mi naprawili za 40zl ale w sumie gowno w nim zrobili jak pierdzial tak pierdzi dalej. Zobaczylem ze nawet nie odkrecali plyty czyli nie sprawdzali czy wszystkie sciezki sa dobre. Partacze okropni nie wiem za co w sumie skasowali 40zl. Jakos nie mam czasu jechac do nich musze zlozyc reklamacje. W sumie to jedno jest dobre bo na naprawe daja rok gwarancji. Zobaczymy jak to bedzie wygladalo. Kiedys oddalem do nich glosnik bo mi kabelek sie oderwal od membrany i skasowali mnie wtedy 60zl bo podobno przewineli mi glosnik bo inaczej nie dali by gwarancji na niego dziwne troche. Glosnik gral dobrze po naprawie ale jakos nie mam przekonania co do przewijania glosnikow wiec kupca na suba znalazlem szybko :) i poszedl za hmm nie bardzo pamietam bo po pijaku go sprzedalem.
          Kiedys chodzilem czesciej na wolumen ale teraz nie mam jakos potrzeby ale musze isc oddac na gwarancji ten wzmacniacz.
          Moze ktos z forum podejmie sie naprawy wzmacniacza? Moze byc Warszawa lub okolice jak i Minsk Mazowiecki i okolice trasy do Siedlec poniewaz prawie co tydzien w weekendy jezdze w tamte strony.

pozdrawiam

Skomentuj

Florek powrocil w imponujacym stylu na allegro: http://allegro.pl/show_user.php?uid=5132017 http://allegro.pl/show_user.php?uid=2613831 http://allegro.pl/show_user.php?uid=19450392 i juz j..... mi negatywa po 2 latach
            Last edited by lklukasz; 21.02.2012, 12:39.

Skomentuj

UWAGI MODERATORA
              kolego brencik zapraszam do zapoznania sie z regulaminem...
              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Ma pamięć skubany :)

Skomentuj

Czaruję...
                X