Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Szukam profesjonalnej stolarni na śląsku

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Szukam profesjonalnej stolarni na śląsku

Witam.

Szukam zakładu stolarskiego, gdzie mógłbym pociąć kilka płyt wiórowych niewielkich rozmiarów pod dowolnym kątem. Rozchodzi się jak zawsze o płyty do obudowy tubowej.
    Piłowanie tego pilnikiem jest po pierwsze mało precyzyjne, po drugie czasochłonne, po trzecie trzeba się przy tym napocić, i ogólnie gówno z tego wychodzi i mam już tego trochę dosyć... a niestety nie mam warunków/narzędzi aby sobie samemu takie cięcia wykonać.
    Dlatego szukam adresów/namiarów na profesjonalne zakłady, które takie cuda wykonują i nie przeszkadza im detaliczny charakter zamówienia, wszak rozchodzi się o kilka cięć, nie będę hurtowym odbiorcą...

Warunek jest taki, żeby to było w miarę blisko Katowic/Sosnowca. Ew. taki pro zakład, który realizuje zamówienia wysyłkowo, wtedy odległość nie gra roli.

A może też któryś z kolegów z forum ma narzędzia, umiejętności i możliwości krojenia płyt pod kątem i podjąłby się kilku cięć za browara. czy tam nawet pół litra ?

Zapytaj tutaj:
    33 844 24 37
    Firma soma z oświęcimia. Mają też oddział w Tarnowskich górach.
    Kumpel zaopatrza się tam w MDF.

Skomentuj

Coś się nie posypały adresy i propozycje... nikt nie tnie pod kątem ? :P

Skomentuj

Sorry, popełniłem błąd, nie w Tarnowskich górach, a w Tychach :P

Skomentuj

No ok, różnica nieznaczna, byle cięli pod kątem, w poniedziałek zadzwonię i się zapytam. To może mi ktoś powie, jak takie cięcia się robi "domowym sposobem" i ile kosztują najtańsze narzędzia do takich imprez ?

Skomentuj

Overclocker: możesz przedstawić rysunek/zdjęcie paru elementów, które chcesz uzyskać ?.

Skomentuj

Zamieszczone przez Overclocker
              To może mi ktoś powie, jak takie cięcia się robi "domowym sposobem" i ile kosztują najtańsze narzędzia do takich imprez ?
              http://allegro.pl/item777408475_blac...ks40_710w.html
              Element cięty musi być dobrze zamocowany i trzeba sobie dorobić prowadnicę.

Skomentuj

pascal, http://images36.fotosik.pl/105/ce9899737ae283bc.jpg

funiax1, widzę, że Ty z mojej okolicy jesteś. Może masz możliwość przycięcia płyt pod kątem ? Kosztowna impreza ta pilarka, zwłaszcza że bym jej używał raz do roku.

Skomentuj

Zamieszczone przez Overclocker
                  Może masz możliwość przycięcia płyt pod kątem ?
                  Jak masz jakieś pomieszczenie gdzie można to dociąć to możemy spróbować, pilarkę mam.

Skomentuj

Overclocker : Myślałem że to jakieś bardziej skomplikowane cięcie. Do takich rzeczy ręczna pilarka nada się w zupełności. Jak nie masz możliwości pożyczenia sprzętu do znajomego, możesz przedzwonić do lokalnych firm zajmujących się wynajmowaniem sprzętu i zapytać czy nie mają na stanie. Mi kiedyś była potrzeba piła na szybko, bo musiałem pociąć blat do kuchni i pech chciał, że firma, która miała możliwość wypożyczenia pilarek, akurat miała 2 na serwisie. Kupiłem SKILLa za lekko poniżej 200pln i jestem zadowolony.

Skomentuj

Czaruję...
                    X