Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kto pomoże zrobić otwory i frezy w Wawie?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Kto pomoże zrobić otwory i frezy w Wawie?

Znalazłem stolarza, który powiedział, że nie ma problemu, zrobi co chce... Odebrałem fronty i niestety nie jestem zadowolony :cry: Nie zrobił tego frezarką z cyrklem, bo otwory tylko przypominają okręgi... To w sumie jeszcze udałoby mi się jakoś poprawić przed fornirowaniem, ale niestety otwór pod BR jest za duży jakieś 5mm :mad:
    Jeśli ktoś może mi pomóc wykonać otwory i frezy będzie super. Oczywiście nie za darmo :wink: Na pewno się jakoś dogadamy :mrgreen:
    Info na PW albo GG:9791707

Aha, MDF 16mm

kamsi, Co to za stolarz ???

Skomentuj

Oj tam, może i niezły jest ale wypić lubi :twisted: Bo jeden front ma otwór pod BR ok, ale frezy popsute, w drugim frezy są w miare ok, ale BR zryty. Może ręce mu się trząść zaczęły, nie wiem...

Skomentuj

ja bym poszedł do niego i powedział że niech teraz naprawi albo kase zwróci

Skomentuj

kamsi, jestes 5-10 osoba ktora narzeka na stolarza...
          chyba pora zebrac te opinie i przykleic ostrezezenie przed nimi :P

Skomentuj

No można się przejechać, ale jak mi powiedzieli w zakładzie 30zł od otworu to łącznie 180zł za 2 fronty. Miałem już frezarkę kupować, ale nie wiedziałem czy sobie poradzę, a stolarz się znalazł...
            Ale wracając do tematu kto mi pomoże :?: :?:

Skomentuj

30zł za otwór? Kurcze dużo. Ostatnio frezarki były po 25zł w Leclerku

Skomentuj

Gdzie ty takie frezarki tanie widziałeś? Jeśli nadal są dostępne kup koledze jedną:) Choć na jedną parę kolumn taka może wystarczy to i tak się opłaca:)

Skomentuj

No mówię w Leclerku we Wrocławiu. Dokładnie niecałe 25zł. Zakupiłem sobie jedną. Jeszcze jej nie testowałem. Wiadomo, że szału nie ma ale ma wszystko w komplecie oprócz frezów. Myślę, że na moje sporadyczne używanie wystarczy. Jak chcesz wrzucę Ci jej foty :)

Skomentuj

A to odpowiedź przodujących polskich naukowców na imperialistyczny dyktat wrażych sił, próbujących na siłę zmącić w głowach ludowi pracującemu miast i wsi, iż bez frezarki nie da się wykonać frezów pod głośniki: Obywatele i obywatelki- Polak potrafi:

Tym oto sposobem wykonałem swoje frezy pod SCX i PJ. A oto efekt finalny:

Skomentuj

marjano82, w MDFie to sie zwyklym nozykiem robi bo jest miekki
                      ale zrob to samo w wiorowce a zrozumiesz po co sie kupuje frezarke :P

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
                        zrob to samo w wiorowce a zrozumiesz po co sie kupuje frezarke :P
                        Doskonale to rozumiem, w wiórówce nie da się tego zrobić ni cholery, dlatego nie mając frezarki lepiej fronty robić z MDF a ja i tak wcześniej czy później zakupię frezarkę. Post powyżej to nieco humorystycznie dałem, by pokazać jak sam zrobiłem frezy- sam się dziś ze swojej "pomysłowości" śmieję.

Skomentuj

nie jestem z warszawy ale frezy zrobilem

no i skasowalem 30zl za wszystkie frezy a nie od sztuki :P

Skomentuj

Bo Ty kolego to jak połączenie Świętego Mikołaja z Jurkiem Owsiakiem jesteś i zawsze chętnie pomagasz.

Skomentuj

Czaruję...
                            X