Bylem na audio show i mam zmartwienie - moze jestem nienormalny ale nie podobaly mi sie kolumny ktore wraz z elektroniką kosztowaly (THIEL + Mackintosh (czy jak to sie pisze))300 000 ZŁPLN... :(
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
audio show
Collapse
X
-
byłem słuchałem
faktycznie, zestaw McIntosha + Thiele po prostu zabił wszystko co tam było
zestaw nr to SoundArt (taka polska manufaktura) z monitorami Totema - jak dla mnie było ok:)
natomiast brakowało mi czegoś w zestawie dcS + Peak Consult Emperor - który to system kosztował conajmniej 500000zł. MAc go pobił
no i jeszcze ten wygląd maca ech......................................
Skomentuj
-
ale zawsze myslalem ze za taką cenę to moge dyskutowac o stylu w jakim gra kolumna a nie o niedoborze basu i to nie najnizszego ale nawet tego wyzszego- i to przy 4ro droznej konstrukcji z membrama bierną. Facek ktory to puszczał na wstepie juz zaznaczyl ze chyba zainstalowali za slaby wzmacniacz (2x500W) ale to moim zdaniem niczego nie tlumaczy.
Kapeli to jak w koncu podobaly ci sie te thiele czy nie bo nie rozumiem twojego postu...
Wg mnie rewelacyjnie wypadly sonusfabery...to bylo to...a nawet nie zajelem dobrego miejsca do odsluchu ale nikt nie chcial zwolnic.
Skomentuj
-
thiele - wypas na maxa, zdecydowanie zestaw nr1
a gdzie Ty chłopie tam miałeś niedobór basu?????????????
trzeba było iść poszłuchać zestawu 5.1 czy 7.1 Dali, na którym leciał koncert Jopek,
tam tak basem jebało że głowa po 10 minutach bolała.
Totalny pajac to ustawiał. (Dali oczywiście)
JMLaby Utopie napędzane Tactem też blado wypadły,
a Sonusy nie przypadły mi do gustu.
Skomentuj
Skomentuj