Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Produkcja PCB na zlecenie

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Produkcja PCB na zlecenie

Pytanie glownie do osob, ktore juz skladaly masowe zamowienie na plytki.
    Mozecie polecic jaka firme? oraz napisac co im trzeba przeslac, przewaznie to pliki gerbera/excellona o ile sie nie myle.

Znalazlem troche firm w necie lecz sadze ze Ci co juz robili zamowienia moga kogos taniego/dobrego polecic.

Dzieki.

zapytaj flodinsa on musi miec dobra firme, ktora mu tworzy pcb

Skomentuj

mozesz tez napisac do luke666, zajmuje się on teraz forumowym zamowieniem pcb do UNIampa
      Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Ja mogę polecić Merkar wprawdzie nigdy tam nic nie oddawałem do wytrawienia ale nie raz miałem płytki z pod ich ręki.
        Dobre wykonanie, niska cena.
        Pod koniec tego miesiąca będę tam jechał po odbiór ponad 80szt. płytek pod kartę dźwiękową.
        Osobiscie bo wolę sprawdzić porzed zapłaceniem czy nie ma uszczerbków/nadtrawień na płytkach.

Skomentuj

Również polecam merkar. Zamawiałem tam kilka razy i zawsze jakość bez zarzutu. Cena przy większych ilościach również bardzo dobra. Gdy składałem zamówienia wystarczyło wysłać np. plik Eagla i robili z tego, teraz podobno trochę więcej wymagają (opisać dokładnie które warstwy mają być robione itd, czy nawet każdą warstwę trzeba im wyeksportować), ale nie jestem pewien - tylko słyszałem.

Skomentuj

Czaruję...
          X