Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Projekt - Biblia akustyka. Czyli zbiór materiałów o DIY.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Dobry pomysł, nawet wystarczy zebrać artykuły z głównej + kilka dodatkowych artów, ładnie opublikować. Takiego PDFa można zawsze wydrukować i czytać w każdym miejscu.

Skomentuj

Pomysł genialny jestem wszystkimi 4 łapami za, tom3kk niech się weźmie za tom 3 i po prostu poda skąd to wziął i kto to opublikował i wszystko będzie gitara, co do praw autorskich nie ma co srać w portki po to ktoś to opublikował aby z tego skorzystać a więc jeśli się napisze gdzie to było i kto to dał to dajmy se siana, firmowych konstrukcji raczej może od razu bym nie zrzynał ale to też da się ominąć gdyż można napisać że schemat jest tylko w celach serwisowych zresztą co wam zrobią? Dadzą bana na forum beż przesady już to widzę jak np Paweł S daje ci bana czy kto inny z szanownego zarządu...

Skomentuj

Tak jak i w temacie tom3kk'a jestem za takim pomysłem. Z tą różnicą, że PDFa faktycznie można sobie druknąć i z przyjemnością czytać nie będąc zmuszonym do wpatrywania się w świecący ekran (czasami mam dość :/). Oby chęci nie brakło :)

Skomentuj

moja propozycja raczej 'zamarzla', lecz tak jak pisalem moge pomuc od strony www czy cus, jakby ten 'bibel' powstal i bylaby 'full legal' oraz autor pdfa chcialbym jakis skromny site, jedno miejsce w ktorym by to mialo wisiec .. to moze do mnie zagadac...

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
            masz moje błogosławieństwo :)
            Moje również :)

Skomentuj

Czaruję...
            X