Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zamawianie w polinku

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Panowie jaki jest koszt dostawy w polinku?

[ Dodano: 2010-02-10, 12:02 ]
    Zamieszczone przez bawolek
    Ci ze jak czytam jak to nie mozesz sobie poradzic z zamowieniem ....to smiac mi sie chce troszke, taki troche brak zaradnosci
    Śmiać mi się chce z Twojej opinii!
    Gościu nie jest problem z procedurą zamawiania tylko z pewnymi elementami - bo wybacz, ale z napisów kolec jakiś tam, nie wiem jak dokładnie wygląda i w ślepo nie kupię!
    Po to jest forum, żeby zapytać.
    Jeśli ty o coś pytasz na forum to też mogę to odebrać jako brak zaradności - masz rozum jak każdy inny to sobie radź - wedle twojego rozumowania zaradności.
    Psujesz mi humor, a miałem dobry.
    Nie musisz odpisywać, po zaszkodzić to nie sztuka, sztuką jest kogoś zrozumieć i pomóc.

[ Dodano: 2010-02-10, 14:25 ]
    Panowie poszukując dobrych ofert po różnych sklepach- znalazłem na allegro użytkownika, który ma dość spory wybór za rozsądną cenę. Dodatkowo przesyłka tania.

http://allegro.pl/show_user_auctions...&change_view=1

Tu kupię najtaniej.
    Pzdr

Skomentuj

Zamieszczone przez rafal20
      Panowie jaki jest koszt dostawy w polinku?
      GLS do 30kg 20zl z paroma groszami
      na zyczenie wysylaja poczta - nie polecam!

Śmiać mi się chce z Twojej opinii!
      uspokojcie sie bo ostrzezenia poleca!

Panowie poszukując dobrych ofert po różnych sklepach- znalazłem na allegro użytkownika, który ma dość spory wybór za rozsądną cenę. Dodatkowo przesyłka tania.

http://allegro.pl/show_us...p&change_view=1

Tu kupię najtaniej.
      normalne ceny jak za produkty alpharda

no wlasnie zastanawiam sie co sie stalo z alphardem? kiedys wszedzie bylo pelno ich akcesoriow a teraz tragedia - tylko na allegro da sie to kupic :???:

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
        no wlasnie zastanawiam sie co sie stalo z alphardem? kiedys wszedzie bylo pelno ich akcesoriow a teraz tragedia - tylko na allegro da sie to kupic :???:
        znajomy tym trochę też handluje i z tego co się dowiedziałem to sam polski dystrybutor jest ubogi w asortyment, ponoć dopiero powoli uzupełniają zapasy(naprawdę już nie było co od nich zamawiać, takie pustki mieli)

Skomentuj

rafal20, kolego naprawde o wszystko musisz pytac? moze wlaczysz myslenie? polink w kazdym pliku napisal jaka jest procedura zamawiania. ceny przesylki tez na stronie sa.

skad mamy wiedziec jaki tunel bedzie ci pasowal skoro nie podales strojenia?

skad mamy wiedziec czy lepsza bedzie welna owcza czy watolina czy inne ustrojstwo, skoro nie powiedziales czy zalezy ci na tlumieniu fal stojacych czy chcesz tez zwiekszyc akustyczna objetosc obudowy (uprzedzajac uwagi - tak - w br tez to dziala)...

chcesz to kupuj najtanszy produkt, a pozniej moze zaczniesz sie zastanawiac czemu jedna czesc kosztuje 2,50 a inna 15 zl...

kiedys admini by powiedzieli: uzyj opcji szukaj...

na forum powinien byc test na niepelnosprytnosc przy rejestracji...

Skomentuj

Myślę, że niektórzy za bardzo kolegę krytykują. Nie wie, to pyta. Dużo dziwniejszych tematów się tutaj spotyka

Strona polinka faktycznie nie jest szczytem osiągnięć jeśli chodzi o formę sklepu internetowego. Owszem, jak kupuję części elektroniczne to jest ok bo szukam produktu o odpowiednich parametrach i nie ma dla mnie znaczenia jak wygląda zdjęcie cewki 0,3mH a cewki 1,0mH ale jeśli kupuję np kolce to wolał bym mieć zdjęcie z ceną niż jakiś katalog w jednym miejscu a w innym miejscu cennik z numerami katalogowymi. Co prawda nie jest to jakaś specjalnie duża komplikacja i idzie się w tym po chwili połapać ale jako wzór sklepu internetowego (pod kątem formy) to raczej Polinka nie można postawić.

Co innego jeśli chodzi o obsługę klienta - tutaj sklep bardzo polecmam bo podchodzą do każdego klienta na bardzo poważnie. Kontakt mailowy wręcz wzorcowy - odpowiadają na każde pytanie, potrafią coś doradzić. Realizacja zamówień wręcz ekspresowa. Czy drogo? Hmm, za jakość się płaci a tej jakości produktom z Polinka raczej nie brakuje

Generalnie można tutaj powiedzieć, że ich sklep internetowy to przerost treści nad formą a w tym przypadku należy to jako plus zaliczyć

Skomentuj

Czaruję...
            X