Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

model pewnego technicsa ( pomocy )

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

model pewnego technicsa ( pomocy )

Mam okazję kupić amplituner z Technicsa nie znam jego nazwy ale mogę opisać jego wygląd.
    Drewniana obudowa, front panel aluminiowy. Dużo przełączników przycisków i gałek. Skala za szybką na całej szerokości a za tą samą szybka obok skali ze 3 może 4 analogowe (wskazówki) wskaźniki mocy. Tył miał ogromną ilość wyjść i wejść. Możliwość podpięcia głośników 4-16 ohm 8-16 i znów 8-16... 4 kanały. i duże bezpieczniki widoczne z tyłu za przezroczystym odstającym plastikiem.

Dodam jeszcze że podświetlenie skali było w kolorze zielonym a wskazówka była podświetlona na czerwono...

Chciałbym się dowiedzieć co to może być za model... szukając w necie nic nie znalazłem. Nie jestem pewien ale chyba SU - 7XXX i jakaś literka na końcu... ale nie jestem tego pewien...
    Chciałbym znać model tego sprzętu aby się dowiedzieć jaką ma moc i jakie funkcje. Mam możliwość kupienia tego sprzętu za 40 zł sprawny

jak sprawny za 40zl, bedziesz go uzywal i nie masz np 150-200zl na cos lepszego, to tak czy siak oplaca sie go kupic ;-) obojenie jaki model by to nie byl

Skomentuj

Za 40 zł to się opłaca nie znając nawet parametrów. Kup go i zrób fotkę może ktoś będzie wiedział co to za sprzęt

Skomentuj

No wiesz podobno ten sprzęt działa. Ale nie ma gałek ani nakładek na przełączniki... wygląda to fatalnie, a takich nigdzie nie dostanę... w domu nie wyglądał by ładnie... Ale tak jak mówię dziwi mnie ilość funkcji i tych we/wy z tyłu... no i że są tam takie wielkie bezpieczniki...

Skomentuj

http://www.vintagetechnics.info/menu.htm moze tu znajdziesz.

Skomentuj

Tak. Znalazłem, to ten http://www.vintagetechnics.info/receivers/sa7300x.htm co mozecie powiedzieć na jego temat...

Skomentuj

Piekny amplituner, brac i sie nie pytac nawet.

Skomentuj

Tyle że jego stan wizualny jest problemem... Nie dostanę takich gałek i reszty. I ile to ma watt? Bo wg tej strony on ma 8/20 czyli co to znaczy?? i czy on może jest quattro? jak to jest z jego wyjściami itd.

Skomentuj

Kup i go i wtedy będziesz się dalej tym martwic. A jak nie chcesz to ja go chętnie kupie :wink:

Skomentuj

moc na kanał 20w/8ohm

Skomentuj

20w na kanal, jest 4 kanalowy.

Skomentuj

Czaruję...
                      X