Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zalanie rynku przez Dibeisi, Alpharda itp.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zalanie rynku przez Dibeisi, Alpharda itp.

Witam. Chciałem nabyć jakiś rozsądny głośnik niskotonowy na suba. Odpalam alledrogo i ? Szok. W sekcji głośniki niskotonowe cała masa Dibeisi czy Alphard. Kilka Tonsili zregenerowanych membranami made in china i kilka aukcji z normalnymi Tonsilami. Na tym koniec. Gdzie inne marki ? Przejrzałem kilka sklepów internetowych - lipa. Jedynie co się pojawia to standardowo Dibeisi, Alphard, Tesla, trochę STX oraz Tonsil.

Poszukiwań ciąg dalszy - odwiedziłem ze 3 sklepy w Warszawie: jakaś buda na Służewcu: Alphard, zregenerowane Tonsile membranami z chin. Koniec. Wolumen - STX / Alphard / Dibeisi / zregenerowane Tonsile i Tesla.

Gdzie mogę kupić dobry głośnik niskotonowy powyżej 20cm i lepszej jakości od np. 22SCX marki STX ? Bo mnie szlag trafi.

Najlepiej podjedz do STX i kup tam cos :mrgreen:

Skomentuj

Ja chcę produkt o 1 LVL wyżej od STX :)

Skomentuj

Do czego to ma byc glosnik?? Ile masz kasy na niego??

Skomentuj

200-300PLN na sam głośnik. Panel wezmę ten z STX'a chyba, że coś upoluję na alledrogo. Głównie muzyka. Czasami filmy (1 na tydzień).

Skomentuj

to kup sobie mds08 za ta kase

[ Dodano: 2010-02-19, 18:43 ]
            a na allegro był panel mivoc do niego, 120w rms przy 4r
            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Przecież masz Akustyka w Warszawie - SLS10 za 270 i SLS12 za 320 - bardzo dobre głośniki do suba jak za swoją cenę. Grałem 10tką - polecam.
              przy okazji stopkę moją zobacz...

Skomentuj

http://monacor.djshop.pl/
                wydają się mieć dobre głośniki z tym że ciężko aby ktoś się o nich wypowiedział...

Skomentuj

Brayan, szukasz nie tam gdzie trzeba :P
                  sklepy z domowymi glosnikami upadaja. ale za to sklepy CA rozkwitaja i maja bardzo szeroki wybor sprzetu

Skomentuj

Czaruję...
                  X