Witam. Chciałem nabyć jakiś rozsądny głośnik niskotonowy na suba. Odpalam alledrogo i ? Szok. W sekcji głośniki niskotonowe cała masa Dibeisi czy Alphard. Kilka Tonsili zregenerowanych membranami made in china i kilka aukcji z normalnymi Tonsilami. Na tym koniec. Gdzie inne marki ? Przejrzałem kilka sklepów internetowych - lipa. Jedynie co się pojawia to standardowo Dibeisi, Alphard, Tesla, trochę STX oraz Tonsil.
Poszukiwań ciąg dalszy - odwiedziłem ze 3 sklepy w Warszawie: jakaś buda na Służewcu: Alphard, zregenerowane Tonsile membranami z chin. Koniec. Wolumen - STX / Alphard / Dibeisi / zregenerowane Tonsile i Tesla.
Gdzie mogę kupić dobry głośnik niskotonowy powyżej 20cm i lepszej jakości od np. 22SCX marki STX ? Bo mnie szlag trafi.
Poszukiwań ciąg dalszy - odwiedziłem ze 3 sklepy w Warszawie: jakaś buda na Służewcu: Alphard, zregenerowane Tonsile membranami z chin. Koniec. Wolumen - STX / Alphard / Dibeisi / zregenerowane Tonsile i Tesla.
Gdzie mogę kupić dobry głośnik niskotonowy powyżej 20cm i lepszej jakości od np. 22SCX marki STX ? Bo mnie szlag trafi.
Skomentuj